Genie Bouchard is een ware hit op Instagram

We hoeven de 26-jarige Eugenie Bouchard eigenlijk niet meer aan je voor te stellen. Eugenie, of hoe ze op Instagram heet, Genie Bouchard won veel wedstrijden in haar tenniscarrière. Zo stond ze zelfs een geruime tijd in de wereldranglijst van beste spelers op nummer 7 totdat er iets heel vervelends gebeurde voor Genie.

Na een uitglijder in een natte kleedkamer in 2015 op de US Open is Genie Bouchard nooit meer haar oude zelf geworden. Met de smakker verloor ze een deel van haar succes op de baan en dat was voor haar misschien wel de meest pijnlijke timing. Ze had een jaar voor haar ongeval de halve finales bereikt op de Australian Open en Roland Garros en stond op Wimbledon zelfs in de finale.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Genie Bouchard (@geniebouchard)

Genie Bouchard is nog steeds razend populair

Genie is nog steeds ontzettend populair en iedereen is nog steeds fan van haar. Maar we geven jullie ook geen ongelijk, want ze is ten eerste ontzettend knap en ten tweede is ze ook nog écht een toffe vrouw met humor. Ze is tijdens interviews altijd erg gevat en weet heel goed te dealen met het feit dat ze niet meer zo hoog in de ranglijst staat. Ook doet ze het op sociale media heel erg goed. Zo heeft ze een flinke fanbase op Instagram en is ze redelijk actief op Twitter en een aantal mannen weet daar flink gebruik van te maken.

Daten met de tennisspeelster

Ooit vroeg een fan bijvoorbeeld of ze mee op date wilde als een bepaalde club zou winnen, dat deed ze ook gewoon. Dus dat ze open staat voor leuke dates, mag daaruit wel duidelijk worden. Daardoor proberen heel veel mannen ook gevat te zijn en haar aandacht te krijgen in de comments onder foto’s. Maar mannen, jullie weten ondertussen dat stomme pick-up lines niet werken?

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Genie Bouchard (@geniebouchard)


Ze plaatste een foto in bikini en reageerde zelf onder de foto de tekst: you go to the beach & see this, what do you do?

De reacties van sommige mannen waren heel slecht. Reacties als “probably hope it’s a nude beach”, “put a towel over my lap” en “I’d think of something funny to say to get your attention, fail epically, spend the next few years of my life wondering why tf I said that” sprongen er toch echt tussenuit.

Ook werd er gereageerd onder de foto met: “Reminds me of a song by Maurice Chevalier… Valentine 🎻🎶” en “Just a genie.” Maar even eerlijk mannen: wij zouden er toch ook alles aan doen om deze knappe dame mee op date te kunnen nemen?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Genie Bouchard (@geniebouchard)