Geen Galaxy S11-serie?

Het is alweer bijna een jaar geleden dat de Samsung Galaxy S10-serie geïntroduceerd werd, in maart 2019 om precies te zijn. Je zou denken: dan zal de volgende reeks mobiele telefoons wel de naam ‘Samsung Galaxy S11′ krijgen. Maar niets is minder waar. Samsung lijkt gekozen te hebben voor een switch naar een S20-serie. Nu zijn er daadwerkelijk foto’s gelekt die dit gerucht bevestigen. Het zal gaan om drie modellen in een nieuwe reeks smartphones: Samsung Galaxy S20, S20 Plus en S20 ultra.

Introductie van de Samsung Galaxy S20-serie

Op de gelekte foto’s wordt deze naam verklapt door het opstartscherm. Hier staat namelijk ‘Samsung Galaxy S20+ 5G’ weergegeven. Het kan natuurlijk zo zijn dat dit geen foto is van het daadwerkelijke toestel, maar daar heeft het wel alle schijn van. De foto’s vertonen namelijk veel vergelijknis met andere uitegelekte foto’s van de mogelijke S20 toestellen van Samsung. Zo is op meerdere afbeeldingen te zien dat deze nieuwe toestellen een gecentreerde selfiecamera hebben en dat de achterkanten beschikken over een camera-eiland met maar liefst vier camera’s.

Tevens gaat het gerucht rond dat de cameratechnologie van de Samasung Galaxy S20 Ultra stukken geavanceerder is dan de twee andere smartphones uit de serie. Dus gebruik jij jouw mobiele telefoon als hoogwaardige camera? Hou dan vooral dat toestel in de gaten. Het is echter nog de vraag wat we nog meer kunnen verwachten van de nieuwste smartphones van Samsung. Over ongeveer een maand (11 februari 2020) vindt het jaarlijkse Samsung Unpacked Event plaats in San Francisco. Daar zal ongetwijfeld meer duidelijkheid komen over de nieuwe Samsung Galaxy S20-modellen.

Ben jij op zoek naar een nieuwe smartphone, maar wil jij niet de hoofdprijs betalen? Deze smartphones onder de 300 euro zullen jou zeker verrassen.