Geknipt & Geschoren #2 op FHM

Geknipt & Geschoren is het programma voor de YouTube-kijker. In het programma neemt bekend Nederland een plek in de kappersstoel om spannende en actuele vragen te beantwoorden. Onlangs kwam de tweede aflevering van seizoen twee vrij op het YouTube-kanaal van FHM, waar menig fan weer werd vermaakt met de nodige dosis aan amusement.

In de eerste aflevering van het programma werden we al voorgesteld aan de gasten. Heb je deze aflevering niet gezien? Dan zullen we er nu even kort voor je doorheen gaan. In dit seizoen mag de kijker genieten van ondervraagde bekende Nederlanders: Powned-verslaggeefster Nadia Palesa, fitgirl en oud Love Island-deelneemster Lotte van Leeuwen, Love Island-fenomeen Fabiënne van Heijst, zanger Jody Bernal, ‘Dat is mijn Pur Pose’ Sonny Lorenzo, mannenman Maxime Hartman, journalist Mariah Iedema en oud Temptation Island-verleidster Danique Hogguer. Tot slot krijgt de kijker te maken met RUMAG-host René Watzema en de hoofdredacteur van FHM-hoofdredacteur, Chris Riemens.

Geknipt & Geschoren

Is monogamie niet meer van deze tijd?

In de tweede aflevering van seizoen twee van Geknipt & Geschoren mogen bekende Nederlanders weer antwoord geven op verschillende vragen. In de nieuwe aflevering van Geknipt & Geschoren worden de 10 personen het hemd van het lijf gevraagd. In de onderstaande video vraagt het programma de mening van deze bekendheden over het sturen van bijvoorbeeld pikante foto’s, hoe belangrijk ambitie is bij je partner en of monogamie nog wel van deze tijd is

Op de vraag of monogamie nog van deze tijd is reageerden de Nederlandse bekendheden met opmerkingen als: ‘Nee, monogamie is niet meer van de tijd, maar ik zou het wel graag willen.’ ‘Monogamie is van alle tijden. Wil je het dan kan het, wil je het niet, dan mag dat ook.’ en ‘Er zijn wel mensen die monogaam zijn, maar het is tegenwoordig wel heel gemakkelijk om vreemd te gaan.’

Wat vind jij? Is monogamie nog van deze tijd of niet? Laat het ons weten en bekijk de YouTube video van Geknipt & Geschoren hieronder: