Geeft ze om me?

Niet iedereen durft te vertellen dat diegene om iemand geeft. Aan deze 30 signalen kan je al merken dat ze wel degelijk om je geeft. Dus merk jij een van de onderstaande signalen, dan zit het goed.

 

1. Ze herinnert zich kleine details over jou

Als iemand om je geeft, onthoudt diegene kleine details over jou. Denk aan je verjaardag, je favoriete kleur of maaltijd. De kleinste dingen kunnen ertoe doen.

2. Ze is oprecht geïnteresseerd in hoe je dag is verlopen

Als het haar niet boeit hoe je dag is verlopen, vraagt ze er niet naar. Als ze ernaar vraagt en oprecht geïnteresseerd is, dan kan je merken dat zij écht om je geeft.

3. Ze maakt zich zorgen om jou

Je voelt je niet lekker of je geeft aan dat het even niet goed met je gaat. Ze schiet gelijk in de hulpstand en maakt zich zorgen om je.

4. Ze zal je advies geven

Vrouwen zijn nou eenmaal goed in advies geven. Als ze je het advies geeft waar jij het beste mee vooruit kan, zijn dat oprechte interesses in jou en geeft ze ontzettend veel om je.

5. Ze wil meer weten over de mensen in je leven

Als iemand je écht leuk vindt, wil diegene vaak meer weten over je familie en vrienden. Als ze daarna vraagt, dan weet je dat het goed zit tussen jullie.

6. Ze probeert te helpen

Advies geven bij ene probleem is punt één, maar hulp bieden is punt twee. Een persoon die om je geeft, springt in om te helpen.

7. Ze is blij als jij blij bent

Ze krijgt een lach op haar gezicht wanneer jij aan het lachen bent. Goed teken, vriend!

8. Ze is gul

Het hoeft hier niet per se om grote dingen te gaan. Een dame die om je geeft, zal je geluk een beetje op de voorgrond plaatsen, niet helemaal, maar ze zal willen dat jij degene bent die lacht.

9. Ze moedigt je aan om te presteren

Ze wil dat je het goed doet. Dat betekent dat ze je aanmoedigt om goed te presteren.

10. Ze vrolijkt je op als je down bent

Als het niet je dag is, zal zij er alles aan doen om je op te vrolijken.

Aan deze 30 signalen merk je dat ze écht om je geeft

11. Ze doet haar best om tijd voor je vrij te maken

Misschien hebben jullie beide ontzettend drukke agenda’s en is afspraken een soort operatie, maar ze doet wel haar best om tijd vrij te maken. Dat doet ze vaak alleen voor jou.

12. Ze laat je weten dat je aan haar denkt

Om jou gerust te stellen, kan het zijn dat ze je weleens een appje stuurt om te laten weten waar ze is. Deze teksten zijn niet belangrijk, alleen een reden om contact op te nemen.

13. Ze lacht om je grappen, zelfs als ze niet grappig zijn

Je kent het vast wel: je lacht om harder om iemand die je ziet zitten dan om iemand waar je alleen vriendschappelijk mee bent. Geef maar toe.

14. Ze zal je nog steeds uitlachen

Als een vrouw je altijd op een speelse en aanhankelijke manier voor de gek houdt, vindt ze je ontzettend leuk.

15. Ze speelt geen spelletjes

Een vrouw die om je geeft, zal niet geïnteresseerd zijn in het spelen van spelletjes. Ze wil niet dat je het verkeerd begrijpt of per ongeluk gekwetst wordt. Oke, hard to get spelen kan in het begin wel, maar daar komt ook een einde aan wanneer de tijd rijp is.

16. Ze doet haar best om de dingen te onthouden die je wel en niet leuk vindt

Ze probeert jouw favoriete maaltijd te onthouden zodat ze die als verrassing een keer van je gaat koken. Daarmee doet ze haar best om dingen te onthouden die je wel, maar ook juist niet, leuk vindt.

17. Ze zal naar je kijken, gewoon omdat ze dat kan

Als je merkt dat ze alleen maar naar je kijkt met een terughoudende glimlach op haar gezicht, dan mag jij die in je zak steken.

18. Ze verontschuldigt zich als ze ongelijk heeft

Een vrouw die niets om je geeft, zal niet de moeite nemen om zich te verontschuldigen als ze iets verkeerd doet of je onbedoeld pijn doet.

19. Ze zal af en toe boos op je worden

Als het haar iets kan schelen, is de kans groot dat ze boos wordt om de kleinste dingen.

20. Ze zal je verdedigen

Vaak verdedigt en support ze je in situaties dat jij het nodig hebt.

Aan deze 30 signalen merk je dat ze écht om je geeft

21. Ze zal kleine cadeautjes voor je kopen of iets voor je maken, ‘gewoon omdat’

Dit is zeker één van de signalen. Als ze je favoriete koffie koopt, alleen omdat ze langskomt of als ze je een handgemaakt cadeau geeft, dan doet ze haar best voor je.

22. Ze vraagt ​​je om advies

Als ze je vertrouwt en je mening respecteert, is de kans groot dat ze je om advies vraagt. Ze is er niet alleen als je advies nodig hebt, maar ze vraagt ​​je ook om hulp en begeleiding.

23. Ze maakt je onderdeel van haar vriendengroep

Een etentje bij haar ouders is misschien wat vroeg, maar het is ook belangrijk dat ze jou bij haar vriendenkring betrekt.

24. Ze belt je alleen voor een praatje

Ze belt je simpelweg om je stem te horen. Winning!

25. Ze zal altijd je grootste supporter zijn

Net zoals ze je altijd zal aanmoedigen, zal ze je ook altijd steunen. Ze zal je oppikken en beginnen te schreeuwen over je sterke punten.

26. Ze controleert of je veilig bent

Door ervoor te zorgen dat je veilig bent, laat ze je zien dat ze ook om jou geeft.

27. Ze is niet bang om je de harde waarheid te vertellen

Misschien vindt ze het niet leuk om hard tegen je te zijn, maar ze weet dat het voor je eigen bestwil is. Je hebt ook iemand nodig die de waarheid verteld.

28. Ze wordt soms een beetje jaloers

Omdat ze om je geeft kan het zijn dat ze soms een beetje jaloers wordt. Ze probeert het misschien te verbergen, maar je zult de opmerkingen of de geïrriteerde blik op haar gezicht opmerken. Gezonde jaloezie hoort er soms gewoon bij.

29. Ze is boos namens jou

Als iemand iets doet dat enigszins beledigend voor je kan zijn, zal ze waarschijnlijk boos op je worden. Je zou het van je af kunnen schudden en zeggen dat het er niet toe doet, maar ze laat het niet los. Ze wil voor je opkomen.

30. Ze vertelt het je gewoon

Natuurlijk geeft ze tijdens al deze signalen om je, waarschijnlijk het meest voor de hand liggende is wanneer ze het je vertelt. Dit is zeker belangrijk en kan écht niet omheen.

Aan deze 30 signalen merk je dat ze écht om je geeft

Heb je het idee dat ze niet helemaal eerlijk is? Dit zijn 5 signalen waaraan je kan herkennen dat iemand liegt.