Wie is Gaz Beadle?

Gaz Beadle, die al sinds 2011 op onze schermen verscheen, werd al snel een van de herkenbaarste gezichten van de show, samen met andere bekende namen zoals Holly Hagan, Charlotte Crosby, Vicky Pattison en James Tindale. Gedurende zijn zes jaar op Geordie Shore, waarin hij aan maar liefst 15 seizoenen deelnam, bouwde hij een reputatie op die hem naar andere realityshows leidde, zoals Ex on the Beach en Hell’s Kitchen Australia.

 

Een nacht om nooit te vergeten

Tijdens een recente aflevering van The Golf Supply podcast deelde Gaz Beadle een bijzonder verhaal over zijn inkomsten tijdens de hoogtijdagen van zijn carrière. Hij vertelde hoe hij, net terug van een vakantie in Magaluf en zonder geld, een telefoontje kreeg met de vraag of hij interesse had in een nachtcluboptreden in Oceana Watford. Tot zijn verbazing werd hem € 2368 in cash aangeboden voor slechts een enkele avond.

Gaz beschreef het aanbod als bijna te mooi om waar te zijn: “Gewoon naar beneden gaan, losgaan, er zullen meisjes zijn, neem een vriend mee, hotel betaald, reis betaald.” Het leek op een gewone avond uit met zijn vrienden, maar met een lucratief prijskaartje eraan verbonden. Tijdens die avond ontmoette hij ook Joey Essex, een andere bekende realityster, wat het geheel een bijzondere ervaring maakte.

Na het succes van deze eerste nachtcluboptreden, belde Gaz zijn manager met de vraag om meer van dit soort optredens te regelen. Tot zijn verbazing kreeg hij te horen dat er maar liefst 53 optredens voor hem klaarstonden, beginnend vanaf de volgende avond. Dit markeerde het begin van een periode waarin Gaz Beadle vrijwel elke avond een ander cluboptreden had, wat hem aanzienlijke inkomsten opleverde.

Hoe gaat het met Gaz Beadle na zijn deelname aan Geordie Shore?

Sinds hij Geordie Shore heeft verlaten, is Gaz vader geworden van twee kinderen: Chester (6) en Primrose (4). Hij heeft sindsdien een scheiding achter de rug met zijn ex-vrouw Emma McVey, waarmee hij afgelopen jaar de breuk bekendmaakte. Ondanks de scheiding benadrukt Gaz dat hij en Emma vrienden blijven en samen het beste willen voor hun kinderen. Hij verklaarde dat er geen kwaad bloed is tussen hen en dat ze beiden recht hebben op geluk, zowel als ouders als individuen.

Bekijk hier de video op TikTok van Gaz Beadle bij The Golf Supply podcast:

@gazsgolf I’d have done it for free 🤣 #geordieshore #fyp ♬ original sound – Gaz’s Golf