Parkeergelegenheid in Amsterdam

Zoals bij menig Nederlander bekend is, hoef je niet gaan te parkeren in Amsterdam. Het is erg duur en van ├╝berhaupt een plek bemachtigen is al geen sprake. Met deze parkeergarage hoef je daar nooit mee over na te denken en is er altijd een parkeerplek voor je vrij. Bijna direct naast het Vondelpark in de Concertgebouwbuurt, perfecte plek in Amsterdam om een garage te hebben.

De parkeergarage

De parkeergarage heeft een oppervlakte van 22m2 en zit op de hoek van de Jacob Obrechtstraat en van de Breestraat. De parkeergarage heeft zijn geheel eigen oprit met een beveiligd paaltje dat voorzien is van een slot. De parkeergarage heeft ook een elektrische garagedeur die te bedienen is via een handzender.

garage in Amsterdam kopen

In de parkeergarage is er plek voor een (grote) auto en zit er naast de auto nog veel ruimte omheen. Na het parkeren gaan de portieren nog met gemak open en het is de grootste garage in de buurt. De garage is ook voorzien van verlichting, elektriciteit en de parkeergarage heeft een wasbak met wateraansluiting.

Wat is de vraagprijs op Funda?

Een hele mooie garage, daar zit natuurlijk een prijskaartje aan. Echter is het meer dan dat je in eerste instantie zal verwachten. De vraagprijs van deze mooie garage in Amsterdam is namelijk 690.000 euro! Nee, daar krijg je de auto niet bij helaas. Voor 690.000 euro krijg je puur en alleen de parkeergarage. Voor datzelfde bedrag kan je ook een villa aanschaffen in een willekeurig dorp in ons land, maar het is wat je zelf wil natuurlijk. Het is wel belangrijk goed voor de auto te zorgen natuurlijk.

Mocht je je geld toch liever in een daadwerkelijk huis voor jezelf willen investeren? Dan kan je het beter opzij zetten voor deze omgetoverde kerk in Maastricht.