Een huis met ruimte om je heen

En wat een rust en ruimte heb je hier. Met een woonoppervlakte van maar liefst 303 m² en een perceel van wel 10.605 m² is er aan ruimte hier absoluut geen gebrek. De woning naast de golfbaan bevat vier slaapkamers, twee badkamers, en uiteraard een jacuzzi waar je heerlijk met de dame kan bubbelen. En dat voor maar € 2.000.000. Daarnaast ligt de Heemskerkse Golfclub op steenworp afstand en ben je binnen 20 minuten in Amsterdam of Haarlem. Ideaal!

Woning groot perceel

Een rondleiding door de woonboerderij in Assendelft

Wanneer je het huis binnenloopt heb je de keuze om links de klapdeuren open te slaan en naar de keuken te gaan, of om door te lopen naar je gigantische woonkamer. Deze woonkamer oogt ruim en chique door zijn hoge daken en wenteltrap naar de volgende verdieping.

Woonkamer unieke woning golfen

Aansluitend aan de woonkamer zit een heerlijk keukeneiland, met een absolute retro-uitstraling. De klapdeuren met rond glas geven je absoluut het gevoel dat je in de keuken staat.

Keuken huis bij golfbaan

Wanneer je op de eerste verdieping staat, heb je naast uitstekend uitzicht op de woonkamer ook nog een open wandelgang. Dit biedt de ideale mogelijkheid om jouw unieke kunstwerken of andere gave items aan de muur te hangen. Heerlijk om daar in de ochtend met je bakkie koffie even langs te wandelen.

Open gang golf huis

Na de open gang te hebben gehad, wandel je het woongedeelte op de verdieping in. En die ruimtes zijn zeker niet misselijk! Zo heb je naast een normaal ogende badkamer ook nog een heerlijke ruimte met dubbele douche en uiteraard de jacuzzi.

Huis badkamer luxeDubbele douche

De tuin en buitenruimte

Aangrenzend aan je huis heb je een gigantische tuin in deze agrarisch ogende omgeving. Zo is er ontzettend veel ruimte om verschillende terrassen op te zetten, zijn er genoeg mogelijkheden om loungesets neer te knallen, en heb je ook nog eens een behoorlijke hoeveelheid schuurruimte. tuin golfbaan huis

Het grote perceel biedt de uitstekende mogelijkheid om goede feestjes te geven, of om gewoon heerlijk met de voetjes omhoog je eigen landgoed te bewonderen.

Bekijk hieronder meer foto’s van deze prachtige woning aan de Communicatieweg West 25:

Slaap/badkamer

Ruime woonkamer

Kamer luxe woning golfbaan

 

Al helemaal warm geworden van dit huis, en wil je het kopen? Lees dan over de hoogte van je hypotheek per salaris.