Wat is wasparfum?

Wasparfum is overgevlogen vanuit Italië naar Nederland. Het is nu helemaal een trend op de socials en laat al een deel van Nederland lekker ruiken. Wasparfum heeft een vloeibare substantie, die je toevoegt aan je wasmiddel.

Het heeft een hele sterke geur, waardoor je alles lekker laat ruiken. Het voordeel van wasparfum is, dat je er slechts een paar druppeltjes van nodig hebt in vergelijking met wasverzachter. Je kunt er meer druppels aan toevoegen voor een extra sterke geur.

De wasparfum van de Lidl is een hit

Om je was overheerlijk te laten ruiken, heb je keuze uit vier geuren wasparfum: de Japanse Blauwe Regen, Argan, Lente en Original. Met één fles kun je maar liefst 40 wassen draaien én dat voor slechts € 2,99. Bekijk de video hieronder voor de wasparfums van de Lidl:

@meerdoenmetminder Wasparfum bij Lidl! Ik nam er 2 mee, de blauwe en groene (die ruikt naar die gouden bekende wasverzachter). 🔥🔥 . . #voorjou #voorjoupagina #vjp #wasparfum #lidl #lidlnederland #lidlfinds #dupeparfum ♬ origineel geluid – Meerdoenmetminder

De Lidl heeft nog voor meer handige producten en gadgets, zoals een handige laptoptafel voor thuiswerkers.