Lidl verkoopt nu een handige laptoptafel voor thuiswerkers

Thuiswerken, je houdt ervan of je haat het. Om 9:00 je bed uit rollen en in je pyjama achter je computer en ondertussen ook nog even de tijd nemen om te koken of om een was te draaien – hoewel de baas dat wat minder leuk vindt, maar tegelijkertijd is je privé-stekkie óók je werkplaats. Daar speelt Lidl slim op in met hun laptoptafel.

Sinds pak ‘em beet begin 2022 is de pret weer over, en worden werknemers soms weer verplicht om naar kantoor te komen – alhoewel werknemers daar ook voor kiezen, want die zijige gesprekken over de Eredivisie bij de koffiezetautomaat op maandagochtend werden toch gemist. Enfin, veel mensen werken nog altijd minstens één dag per week vanuit huis. En om dat goed te kunnen doen, heb je natuurlijk wel de juiste spullen nodig. Een comfortabele werkplek, goedwerkende apparatuur én de laptoptafel van de Lidl.

Laptoptafel Lidl

Deze handige laptophouder biedt niet alleen plaats voor laptops met een beeldschermdiagonaal, ook je tablet en smartphone kun je erin kwijt. Zo heb je al je benodigde apparatuur binnen handbereik. Daarnaast is er een geïntegreerde muismat. Met de aangename, gewatteerde polssteun en het comfortabele kussen aan de onderkant inclusief praktische draaglus is deze laptoptafel een absoluut hebbedingetje voor als jij veel thuis werkt. Je kunt hem via deze link voor slechts € 29,95 bestellen.