Vrijstaand huis in de bossen te koop op Funda

Stel je voor: elke ochtend ontwaken met de zon die door de bomen schijnt. Is dat precies waar je al jaren naar op zoek bent? Dan hoef je nu niet verder te zoeken. Funda heeft namelijk weer een koopje in de aanbieding: deze vrijstaande woning is gelegen in de bossen nabij Hardenberg. De royale tuin van maar liefst 3130 m² grenst aan een uitgestrekt bosgebied, met op korte afstand de recreatieplas De Oldemeijer. Je kunt hier dus niet alleen genieten van je nieuwe prachtige woning: er is genoeg natuur in de buurt om helemaal te kunnen aarden.

 

De belangrijkste informatie uit de Funda-advertentie

Laat we eens even kijken naar wat dit Funda koopje als vrijstaande woning allemaal te bieden heeft. Bij binnenkomst op de begane grond tref je een gezellige woonkamer met weids uitzicht over de landerijen, voorzien van twee inbouwkasten. De keuken, uitgerust met een praktisch 4-pits gasfornuis en koelkast, biedt een sfeervolle plek. Op deze verdieping vind je tevens een toilet met fontein, een badkamer met douche en wastafel, een berging, en een bijkeuken met toegang tot de tuin.

Funda koopje

Op de eerste verdieping kom je op een overloop met twee inbouwkasten. Daarnaast zijn er twee slaapkamers, waarvan één met een wastafel en de andere met een dakraam en wastafel. Verder is er ook nog een berging, dus superhandig als je (nog) niet al je spullen kwijt wilt.

Keuken vrijstaande woning

Belangrijk om te weten: de verkoop van deze woning op erfpachtgrond gebeurt volgens de erfpachtvoorwaarden van Staatsbosbeheer 2022 (AV2022), voor een periode van 30 jaar. Staatsbosbeheer behoudt de grond, waarvoor jaarlijks een canon moet worden betaald. De verdere details worden tijdens de bezichtiging toegelicht.

Word jij de nieuwe inwoner van Rheezerveen?

Het vinden van een nieuwe woning is nogal een klus. Vooral als je ook nog op zoek bent naar een woning in een bepaalde omgeving, zoals deze vrijstaande woning die omringd is door bos en natuur. Ben je nou helemaal warm geworden en benieuwd naar de verdere details? Dan kun je het beste even de Funda website raadplegen voor het maken voor een afspraak. De woning is gelegen aan de Oldemeijerweg 4 in Rheezerveen en staat te koop voor een mooi bedrag van 165.000 euro. Zoals we al eerder noemde, is er een erfpacht van toepassing. In 2024 bedraagt deze canon 3.337,50 euro. Bekijk hieronder meer foto’s:

gang

woonkamer

tuin