CSI: Crime Scene Investigation is een klassieker

De serie CSI: Crime Scene Investigation speelt zich af in Las Vegas. In elke aflevering wordt er door een team van forensisch onderzoekers een moordzaak onderzocht en opgelost met behulp van de wetenschap. Door CSI deden rechercheurs niet alles op gevoel, maar werkten juist met verschillende technieken om zaken op te lossen.

In het tiende seizoen heeft acteur Laurence Fishburne, ook wel bekend van The Matrix, een hoofdrol. Maar er is meer. Marg Helgenberger keerde voor het tiende seizoen terug en is weer te zien als Catherine Willows. Ben jij dus een echte fan van deze iconische serie, dan kan je er goed voor gaan zitten.

De laatste zes seizoenen van de serie

Je kunt de laatste reeksen van de serie, de seizoenen 10 tot en met 15, binnenkort dus op Netflix kijken. Maak je niet dru, dat je waarschijnlijk alles bent vergeten wat in de seizoenen 1 t/m 9 is gebeurd. Elke aflevering heeft namelijk zijn eigen zaak die onderzocht wordt. Hierdoor is het niet van groot belang dat jij de voorgaande seizoenen niet volledig gezien hebt.

De serie, waarvan het eerste seizoen in het jaar 2000 gereleased werd, is zeker een klassieker te noemen en ook critici zijn enthousiast. Zo krijgt CSI: Crime Scene Investigation van IMDb een beoordeling van 7,7 / 10 sterren.

Vanaf 1 maart 2024 zullen de zes spannende seizoenen van CSI te zien op Netflix. Kan je niet wachten met het kijken van een serie? Seizoen 3 van de Braziliaanse misdaadserie, Bom Dia, staat nu op Netflix.