Woning in Wildervank te koop op Funda

Deze ruime eengezinswoning met garage en een zwembad, met een totale oppervlakte van 119 vierkante meter en gelegen op een perceel van 260 vierkante meter, is beschikbaar voor een prijs van 214.500 euro op Funda. Het huis heeft twee grote slaapkamers, maar er is genoeg ruimte om eenvoudig een derde slaapkamer te creëren. De woning is goed onderhouden en heeft kunststof kozijnen (HR++ glas) voor goede isolatie. Het huis ligt aan de Poststraat 47, heeft grote kamers en bevindt zich aan de voorkant, aan het ‘Oosterdiep’, terwijl de achtertuin op het westen ligt.

Binnenkomend door een tochtportaal en een hal met een trap naar boven, vind je een ruime woonkamer van 38.5 vierkante meter met een erker en een gezellige open haard. De vloer is bedekt met netjes laminaat. De keuken, die zich in de aanbouw bevindt, is ook ruim met 17 vierkante meter en heeft een eetgedeelte. Hier vindt u ook een keuken in een hoekopstelling met apparatuur.

Foto funda wildervank kopie

Bubbelbad, zwembad en meer

Op de bovenverdieping zijn er twee grote slaapkamers van 9 en 21 vierkante meter. De luxe badkamer met een bubbelbad, niet dit bubbelbad van de Action, douche, wastafelmeubel en een tweede toilet bevindt zich ook op deze verdieping. De zolder is bereikbaar via een luik en is geschikt als extra opbergruimte.

Foto funda wildervank badkamer

Achter het huis bevindt zich een aangebouwde schuur met de cv-ketel en aansluitingen voor de wasmachine en droger. Naast het huis is er een aangebouwde garage met een elektrische deur, geschikt voor het parkeren van twee auto’s.

Er is ook een parkeerplaats aan de voorkant van het huis. De achtertuin is mooi aangelegd met een zonneterras en een groot zwembad. De tuin ligt op het westen en biedt veel privacy. Dit alles is beschikbaar voor de prijs van 214.500 euro op een perceel van 260 vierkante meter met een woonoppervlakte van 119 vierkante meter en twee ruime slaapkamers.

Foto funda wildrvank tuin

Foto funda wildrvank tuin zwembad

Meer zien van deze Funda buitenkans? Check dan hier de verkoopadvertentie.