Een goede deal bij de Action

Een bubbelbad is ideaal voor de late zomeravonden. Lekker tot rust komen terwijl je in een bubbelbad ligt, dat is nu voor een mooi prijsje mogelijk. Voor slechts € 299 kun jij nu een groot bubbelbad met maar liefst 110 jetstralen kopen bij de Action (alleen online). Ook is dit bubbelbad ontzettend makkelijk op te zetten. Met de aangeleverde pomp blaas je het bubbelbad op en klaar is Kees.

 

Suggesties voor optimaal gebruik van het bubbelbad

Vul het bubbelbad met water en stel met de schakelaar makkelijk jouw gewenst temperatuur in. Dit kan tot aan maximaal 40 graden Celsius. De temperatuur van het water kan je gemakkelijk aflezen van het lcd-scherm. Als je jouw gewenste temperatuur hebt ingesteld kun je lekker het bubbelbad instappen en heerlijk genieten van een privé spa bij jou thuis. Dit kan ook samen met 1 a 2 andere personen, het bad is groot genoeg voor 3 personen.

action bubbelbad te koop

Door de timer te gebruiken kun je ook nog eens energie besparen, wel zo ideaal vandaag de dag. Zo schakelt het verwarmingssysteem zich na de ingestelde tijd vanzelf uit. Na een vermoeiende week is het dan ook wel heerlijk om een momentje voor jezelf te nemen. Door de 110 jetstralen krijg jij tevens een kleine massage.

Er is natuurlijk ook heel goed nagedacht over hygiëne. Zo heeft het bubbelbad een chloordosering die altijd zorgt voor een stabiele chloorgehalte. Na gebruik bescherm je het bubbelbad met het afdekzeil. Hiermee voorkom je dat er geen vuil in het water komt wanneer je het bad niet gebruikt. Handig voor wanneer je het bubbelbad buiten en niet onder een overkapping hebt staan. En als het buiten vriest, schakelt het bubbelbad automatisch de verwarming in om te voorkomen dat het water bevriest. Kortom, er is over alles nagedacht bij dit prachtige bubbelbad.