Goedkope woning in Terneuzen te koop op Funda

Tja, en waar moet je dan heen verhuizen voor deze betaalbare woning? Het antwoord op deze prangende vraag is… Terneuzen. De stad ligt aan de onderkant van Zeeland en telt maar liefst 25.000 inwoners. Maar goed, je krijgt er wel een prima en goedkope woning voor terug. Met een perceel van 162 vierkante meter en een 43 vierkante meter aan wooncomfort is dit huisje prima voor een koppel, een klein gezinnetje, of voor in je eentje natuurlijk.Wij geven je een rondleiding door dit betaalbare stulpje.

De begane grond

Wanneer je het huis binnenwandelt, loop je direct de woonkamer in. Met zijn houten afwerkingen en tegelvloer kan er wat ons betreft nog wel het een en ander aan gebeuren. Wat wel een pluspunt is, dat is de gaskachel. Toch lekker om op een koude winterdag met een kopje thee even naast op te warmen.

Goedkoop woning funda

Aansluitend aan de woonkamer bevindt zich een keuken. Ook hiervoor mag wat ons betreft nog stevig de handen uit de mouwen gestoken worden, maar voor dit bedrag mag je blij zijn dat je überhaupt een werkende keuken hebt.

keuken goedkoop

Op de begane grond bevindt zich ook de badkamer. Ondanks dat deze hoogstwaarschijnlijk helemaal wit zou moeten zijn, zit er toch nog een licht oranje tint aan. Ondanks dat ook deze een flinke opfrisbeurt, heeft deze wel de potentie om er een prima badkamer van te maken.

Badkamer goedkope woning

Eerste verdieping

Wanneer je over de wenteltrap naar de eerste verdieping loopt, kom je ineens in een compleet andere stijl terecht. Deze blokhut-achtige sferen doen je denken alsof je in een Zweeds vakantiehuisje zit met een ingebouwde sauna. De verdieping met twee slaapkamers is helemaal volgerold met blauw tapijt, en bevat daarnaast houten en blauwe elementen. Het moet maar net je stijl zijn. Al met al zijn dit wel relatief ruime slaapkamers, waar je met een beetje werk gezellige en knusse ruimtes van kan maken.

Terneuzen slaapkamer woning

De tuin

Aan het huis vast zit nog een relatief ruime tuin, waar je ook iets gezelligs van kan maken. Met een beetje opknapwerk kun je hier tijdens de zomerdagen prima vertoeven. Daarnaast zit je ook nog in een relatief groene en natuurlijke omgeving, waar je ook heerlijk de rust kan opzoeken.

Tuin goedkope woning

Check hieronder voor meer foto’s van deze goedkope woning aan de Hoofdstraat 40, te Terneuzen:

Goedkoop wonen zeeland

Huis goedkoop

Goedkoop funda

Goedkoop huisje

Op zoek naar een andere plek om goedkoop te wonen? Check dan de 10 goedkoopste gemeentes van Nederland.