Wordt Menaam jouw nieuwe thuis?

Als je een huis in Menaldum, Friesland, wilt kopen, ben je hier op de juiste plek. Menaldum, ook bekend als Menaam in het Fries, is een gezellig dorp in de gemeente Waadhoeke. Het is strategisch gelegen, ten westen van Leeuwarden en ten oosten van Franeker, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot stads- en dorpsvoorzieningen. Met zijn rijke geschiedenis en prachtige landschappen, waaronder de Menaldumervaart, is dit een aantrekkelijke plek om te wonen. Het dorp heeft een hechte gemeenschap en biedt basisscholen en diverse sport- en culturele verenigingen. Bovendien is de bereikbaarheid uitstekend, met de nabijheid van de A31 en openbaar vervoer. Dus, als je op zoek bent naar een karakteristieke Funda woning met een vleugje Friesland, dan ben je hier aan het juiste adres.

funda woning

Karakteristieke Funda woning

Zoals al eerder beschreven beschikt deze Funda woning over meer ruimte dan de buitenkant doet vermoeden. Naast de besloten tuin aan de achterzijde van de woning, is er ook nog een klein tuintje aan de waterkant. De entree heeft een gang met meterkast met een bordestrap naar de verdieping. Op deze verdieping vind je de woonkamer met balkenplafond, schouw met gaskachelaansluiting en vanuit de grote ramen aan de voorzijde van de woning heb je uitzicht op de Menamer Feart. Via de doorloop kom je in de woonkeuken met ingebouwde afzuigkap, spoelbak, gaskookplaat en oven. Er is een deur die je naar de tuin lijdt samen met een ruime vaste bergkast. Vanuit de keuken kom je in de doucheruimte met douche, wastafel en wc. Via de aangebouwde bijkeuken is ook een doorgang naar de tuin. De besloten achtertuin is geheel beschut, verzorgd en heeft voldoende ruimte om in alle privé te kunnen zitten.

funda woning

Perspectief

Op de eerste verdieping vind je een royale overloop met twee slaapkamers. Deze verdieping zou goed opnieuw ingedeeld kunnen worden om op die manier bijvoorbeeld grotere slaapkamers te maken. Verder ligt deze mooie woning aan vaarwater (de Menamer Feart) en midden in het dorp met een supermarkt en scholen/kinderopvang op loopafstand. De woning is eenvoudig en dient gemoderniseerd te worden, er is namelijk sprake van wat veroudering en achterstallig onderhoud, maar met het juiste opknapwerk is deze woning ideaal.

funda woning

Meer weten over de woning. Ga dan hier naar de Funda-pagina.

Toch liever een huis met een zwembad? Check dan eens deze Venlose woning.