Maastrichtse eigenaar van Funda-woning had geen zin om op te ruimen

Een beetje scrollen door Funda doet ontdekken dat de meeste eigenaren hun woning zo net mogelijk op de foto zetten. Op die manier krijgt iemand een zo goed mogelijk beeld van de ruimte, zo is de gedachte. Maar een inwoner van het Limburgse Maastricht breekt met al die ongeschreven wetten en zet pontificaal zijn on-opgeruimde woning voor de lens.

Funda Maastricht

Op foto’s is te zien dat de bewoner zijn of haar woning wel degelijk gebruikt om in te leven. De kasten en tafels staan vol met allerlei ongeordende spullen. En dat heeft niet het verwachte averechtse effect gehad. De woning is namelijk ‘gewoon’ verkocht Deze stond te koop voor € 390.000.

Woonoppervlak van 110 m² aan de rand van het centrum

Voor dat bedrag krijgt de nieuwe bewoner aan pittoreske eengezinswoning op twee minuten loopafstand van het bruisende Maastrichtse centrum. Op de begane grond is de ruime woonkamer met open keuken te vinden, die door een grote raampartij aan de voorkant veel lichtinval heeft. Daarnaast is op de begane grond een toilet, badkamer met ligbad, wastafel en wastafelmeubel.

Op de eerste verdieping is een ruime overloop van zo’n zes vierkante meter welke toegang geeft tot de twee slaapkamers van beide 16 vierkante meter. De slaapkamer aan de achterzijde geeft tevens toegang naar het balkon van circa tien vierkante meter. Op de tweede verdieping zijn 2 slaapkamers van respectievelijk 12 en 14 vierkante meter. Zie hieronder een aantal foto’s van de woning (bron: Funda).

Funda woning Maastricht

funda maastricht woning verkocht

woning op funda onopgeruimt te koop gezet

Ben je op zoek naar wel een heel net – en ook nog eens spotgoedkoop – appartement? Kijk dan even naar dit Vlissingse appartement.