Decathlon is dé plek voor jouw luxe kampeerspullen

Heel simpel gezegd: ben jij een liefhebber van kamperen, dan is de Decathlon dé plek waar je alles – maar dan ook écht alles – kan vinden. Of je nu een weekendfestival gaat bijwonen of een ontspannen vakantie aan de Franse kust plant, het uitgebreide kampeer-assortiment van Decathlon heeft voor elke avonturier iets te bieden. Speciaal voor jou hebben wij de vijf onmisbare, luxe essentials van de Decathlon voor tijdens het kamperen voor je op een rijtje gezet.

1. Pop-up tent

Wat is toch wel écht een van de meest essentiële dingen tijdens het kamperen? Juist, een goede tent. Het liefst wil je natuurlijk een tent die niet alleen comfort biedt, maar ook nog eens snel en efficiënt neergezet en weer opgeborgen kan worden. De Decathlon heeft hier dé perfecte optie voor: de Pop-up tent voor drie personen. Deze tent is snel op te zetten en geeft je de vrijheid om de beste plek te kiezen. Dankzij het handige hulpsysteem kan de tent ook nog eens eenvoudig worden opgevouwen. De tent maakt gebruik van de gepatenteerde Fresh & Black technologie, die zonnestralen weerkaatst en het licht buiten houdt, waardoor het binnen koeler en donkerder blijft.

5 luxe essentials van de Decathlon voor wanneer je gaat kamperen1

Pop up tent - 3 personen

Decathlon €119,99 Shop nu

De tent is waterdicht, wat is getest aan de hand van een regendouche van 3 uur lang met zo’n 200 liter water per uur. Als laatste is de tent gelukkig ook bestand tegen windsnelheden tot 50 km/u als je deze correct hebt opgezet en het goed hebt aangespannen. Omdat de tent zo makkelijk op te zetten en op te bergen is, kun je het ook goed gebruiken op bijvoorbeeld festivals. Je kunt een pop-up tent al in huis halen voor €89,00 en krijgt er dus een tent van uitstekende kwaliteit voor terug.

2. Luchtbed met ingebouwde pomp

Als je een geschikte tent hebt gevonden, moet je ook iets kiezen om op te slapen. En waar kun je nou nog lekkerder op slapen dan het Ultim Comfort luchtbed. Het dikke luchtbed heeft een breedte van 70 cm en blaast zelf tot ongeveer 80% op. Mocht dat nog iets te zacht voor je zijn, hoef je dus maar een klein beetje te blazen en kan je heerlijk gaan tukken.

decathlon spullen luchtbed zelfopblazend

Zelfopblazend luchtbed voor kamperen

Decathlon €99,99 Shop nu

Wil jij tijdens het kamperen net zo goed slapen als thuis? Combineer dan dit dikke, zelfopblazende luchtbed met het opblaasbare veldbed van de Decathlon.

3. Bolderkar

Wanneer je een heleboel spullen meeneemt, dan is het natuurlijk wel zo handig om iets te hebben om alle spullen easy van plek A naar plek B te kunnen krijgen. De Decathlon verkoopt een ideale bolderkar, waarmee jij eenvoudig spullen zoals grote tenten kan vervoeren. Ideaal.

bolderkar decathlon

Bolderkar

Decathlon €99,99 Shop nu

Echter is deze luxe, carbongrijze trolley ook zeker geschikt voor dagelijks gebruik. En mocht je zover zijn met al je spullen, dan kan je de bolderkar binnen een handomdraai eenvoudig opvouwen om ruimte te besparen. Deze bolderkar kan je aanschaffen voor een bedrag van €99,99.

4. Campingstoel

Op zich is het ook handig om tijdens het kamperen ook goed te kunnen zitten. Er zijn ontzettend veel soorten campingstoelen verkrijgbaar. Toch ben je al snel op zoek naar een campingstoel die niet alleen comfortabel en makkelijk op te bergen is, het moet ook goed betaalbaar blijven. Gelukkig heeft de Decathlon de perfecte campingstoel tussen de luxe essentials beschikbaar. Kijk maar eens naar deze Campingstoel MH500 van Quechua. Deze ultracompacte, lichte en lage campingstoel is de perfecte metgezel voor sportieve weekenduitjes. Na een dag vol wandelavonturen gun je jezelf het comfort dat je verdient. Of je nu wilt ontspannen of aan een laag tafeltje wilt eten, deze stoel biedt de ideale plek om tot rust te komen.

5 luxe essentials van de Decathlon voor wanneer je gaat kamperen5

LAGE CAMPINGSTOEL MH500 grijs

Decathlon €39,99 Shop nu

Met zijn ultracompacte formaat neemt de stoel nauwelijks plaats in beslag in je kofferbak, waardoor je meer ruimte overhoudt voor andere essentiële kampeeruitrusting. Dankzij het lichte gewicht kun je de stoel gemakkelijk meenemen, zonder dat het een last wordt tijdens het reizen. Deze campingstoel is al te koop voor €39,99 en beschikbaar in het grijs en camouflage.

5. Slaapzak

Slapen in een slaapzak tijdens het kamperen is een avontuur op zich. Terwijl je onder de sterrenhemel ligt en de geluiden van de natuur om je heen hoort, biedt de Arpenaz 10° slaapzak van Quechua je het comfort en de warmte die je nodig hebt voor een goede nachtrust in de buitenlucht.

5 luxe essentials van de Decathlon voor wanneer je gaat kamperen6

Slaapzak voor kamperen Arpenaz 10°

Decathlon €29,99 Shop nu

De ontwikkelaars hebben de slaapzak ontworpen van duurzame polyester om je een comfortabele nachtrust te bieden bij temperaturen rond 10°C. Daarnaast kun je de slaapzak ook makkelijk in de wasmachine doen (vergeet dan natuurlijk niet alle ritsen goed te sluiten!). Je haalt deze slaapzak al in huis voor maar €29,99. Check de website van de Decathlon voor al hun luxe kampeerspullen.

In samenwerking met Decathlon