Suzanne Schulting

Als de naam Suzanne Schulting je niks zegt, dan heb je vast onder een steen geleefd. De 25-jarige shorttrackster en langebaanschaatser boekt succes na succes op het ijs. Tijdens de Olympische winterspelen in 2018 was ze de allereerste Nederlandse kampioen shorttrack, en de rest is geschiedenis. De Groningse heeft een hele verzameling aan gouden, zilveren en bronzen medailles, veroverd gedurende de Olympische Winterspelen, Wereldkampioenschappen en Europese kampioenschappen.

Haar indrukwekkende prestaties in combinatie met haar prachtige looks maken Suzanne Schulting razend populair op sociale media. Op Instagram heeft ze momenteel 956.000 volgers(!), bijna een miljoen dus. Ze verblijdt hen met verschillende foto’s en video’s waarop ze vaak te zien is in haar schaatspak. Gelukkig is het zomer, en dan is Suzanne zeker niet bang van een bikinifoto hier en daar.

Gisteren deelde ze een foto waar wij toch even op het puntje van onze stoelen gingen zitten. Op deze foto is te zien dat Suzanne uit het zwembad stapt, wat voor een aangenaam uitzicht zorgt. De foto heeft binnen een halve dag al zo’n 52.000 likes binnen weten te harken. Echter viel ons op dat er ook een aantal mensen zijn bij wie de foto niet heel lekker viel. Zo zien we reacties als ‘Je bent zo succesvol, je het dit soort foto’s echt niet nodig’ en Ga alsjeblieft geen tweede Jutta worden. Dat heb je met jouw kwaliteiten echt niet nodig💪🏼🌹💪🏼”. Ach, wat kunnen we daar over zeggen. Haters gonna hate?

Zie de desbetreffende foto hieronder:

Suzanne schulting bikini
Instagram Suzanne Schulting