Een zeer goedkoop appartement staat in Vlissingen te koop

Op Funda kwamen we een parel tegen, dit keer een appartementje in het bruisende centrum van Vlissingen. Of je nu op zoek bent naar een sfeervol en gunstig gelegen permanent huis, of naar een recreatiewoning om te ontsnappen aan het dagelijkse leven, dit appartement past perfect bij verschillende wensen en behoeften.

De woning is bijvoorbeeld ook ideaal voor starters aangezien het appartement een woonoppervlakte van 42 m2 heeft. In totaal zijn er twee kamers, waarvan één slaapkamer, en nog een badkamer met douche en toilet. Het huis zelf heeft twee woonlagen en het appartement ligt op de 2e woonlaag. Het appartement ligt middenin het centrum: je bent dus altijd nabij winkels, het strand en diverse gezellige eetgelegenheden. Dit geeft natuurlijk een fantastische levendige leefomgeving.

Funda zeer net appartement te koop

Het appartement, gelegen op de bovenste verdieping onder een authentieke kapconstructie, geeft een unieke en erg sfeervolle indruk. De goed onderhouden keuken is uitgerust met moderne voorzieningen, waaronder een gaskookplaat, afzuigkap, oven, vaatwasser en koelkast. Daarnaast is er voldoende ruimte voor een gezellig eetgedeelte en zithoek. De keuken is open en loopt door in het woongedeelte. Deze openheid geeft veel ruimte om het zelf in te delen zoals je wilt.

Funda appartement te koop Funda appartement te koop

Daarnaast beschikt het appartement over een ruime badkamer met een douchecabine, wastafel, witgoedaansluiting en toilet. Het biedt alle comfort en functionaliteit die je mag verwachten. Bovendien is er op de grote vliering een perfecte ruimte om een slaapkamer in te richten, waardoor je een rustige privéruimte hebt om te ontspannen en tot rust te komen.

Wat is de vraagprijs op Funda?

Op dit moment staat het appartement op Funda te koop voor €129.000,-. Helaas is de huidige status wel ‘verkocht onder voorbehoud’. Het is gelegen aan de Vrouwestraat 8b in de Oude Binnenstad van Vlissingen. Voor een verdere indruk, zie de foto’s hieronder:

Badkamer appartement Vlissingen Funda Vlissingen