Nederlands bedrijf komt met geniale bierkrat-houder op de proppen

Een kleine kanttekening: de bierkrat-houder is enkel geschikt voor achterop een VanMoof-fiets. Dat is natuurlijk vrij ironisch op dit moment. Maar hoor jij bij de selecte groep mensen die over deze elektrische fiets beschikt? Dan is dit sowieso iets voor jou.

In de beschrijving van het product valt te lezen dat mensen in Nederland werkelijk alles op de fiets vervoeren, tot kratjes bier aan toe. Dat gaat vaak wat ongemakkelijk; met één hand sturen en met je andere hand de bierkrat op je bagagedrager tegenhouden. Totaal onhandig. Volgens de verkoper is het attribuut voor praktisch elke krat geschikt, van Heineken tot Hertog Jan.

houder van vanmoof fiets bierkrat tillen op

Daarom bedacht een Nederlands bedrijf een bier-krathouder, speciaal voor een hippe e-bike van VanMoof. Het gebruik is echt super simpel. Je klikt de houder achterop de bagagedrager van je VanMoof, waarna je je kratje bier erop zet. Staat als een huis! Handig toch? Je kunt hem hier bestellen.

Neem je het zeulen op je fiets maar voor lief omdat je koud bier wil? De Lidl verkoopt een hele handige koeltas waar precies een krat in past!