Een opvallende woning in Leeuwarden staat te koop

De woning in Leeuwarden ligt op een perceel van 226 vierkante meter en heeft een woonoppervlakte van 159 vierkante meter. Vanaf het moment dat je het herenhuis binnenkomt vliegen de kleuren je om de oren. In de hal is er naast een trap ook een wc met een kleurrijk Piet Mondriaan-thema. Vanuit de hal loop je de woonkamer in, die door de erker en grote ramen erg licht is. Hij is groot genoeg om hem op te delen in een zit- en eetruimte.

Verder leidt de woonkamer je naar de half open keuken die helemaal in het thema staat van de kleur rood. Deze is voorzien van alle inbouwapparatuur, waaronder een oven en een keramische kookplaat. Als je door de keuken loopt kom je bij de bijkeuken en het kantoor.

De woning in Leeuwarden 

Op de eerste verdieping vind je drie slaapkamers, waarvan één een erker heeft. Ook is er een badkamer met een ligbad, douche en een tweede toilet. Daarnaast is er een balkon die over de volle breedte van het huis ligt. Hier kan je zomers in de ochtend lekker genieten van je kopje koffie of thee. De tweede verdieping heeft nog twee kamers die zijn verdeeld als de Mondriaankamer en de zebrakamer. En natuurlijk heeft ook deze verdieping een badkamer met toilet en douche. Als laatste is er nog en beschutte tuin waar je makkelijk een aantal fietsen kwijt kan en lekker kan genieten van de zon.

Wat is de vraagprijs op Funda?

De vraagprijs van dit opvallende huis aan de Mr. P.J. Troelstraweg 36 is 449.500 euro. Als geen fan bent van kleur dan mag je hier nog wel wat bij optellen. Wel krijg je voor dit geld een geïsoleerde vloer en 12 zonnepanelen. Hoewel je misschien geen fan bent van de opvallende printjes heeft het huis best wel potentie en genoeg ruimte voor een gemiddeld gezin. Wil je meer informatie over dit pareltje? Check dan de foto’s hieronder:

Hal Funda huis

Woonkamer Funda huis

De woning in Leeuwarden Zebrakamer

Heb jij liever een woning die ervoor zorgt dat alle toekomstige feestjes bij jou worden gegeven? Check dan deze Funda woning met bar in Helmond.