Fabienne Rosalina deed mee aan Love Island

Fabienne Rosalina trok veel aandacht tijdens het tweede seizoen van Love Island, en dat vinden wij ook niet helemaal niet raar. Ze is geboren in het gezellige Eindhoven, Noord-Brabant. Ze heeft laten weten een gezelligheidsmens te zijn en graag levendigheid brengt in de kroegen met haar vriendinnen. Met Surinaamse en Nederlandse roots is ze een prachtige exotische verschijning. Perfect voor mannen die dit net zo mooi vinden als wij.

Ze is beauty-specialiste, wat absoluut geen verrassing is gezien haar looks. Haar meest opvallende kenmerken zijn haar weelderige krullen en haar intense blik die mensen al bij binnenkomst kan charmeren. Al eerder heeft Fabiënne geprobeerd om een vlog-carrière te beginnen, maar dit bleek toch niet helemaal te zijn wat ze ervan had verwacht. In 2021 deed ze mee aan het Belgisch/Nederlandse tweede seizoen van Love Island. Nu straalt Fabienne Rosalina vooral op haar Instagram.

Deze exotische dame betovert volgers op Instagram

Fabienne Rosalina is een prachtige verschijning met een unieke uitstraling. Ze heeft een adembenemend uiterlijk dat haar Surinaamse en Nederlandse roots combineert, wat haar een exotische en aantrekkelijke charme geeft. Haar volle haardos, bestaande uit weelderige krullen, is een opvallend kenmerk dat haar nog meer van anderen onderscheidt.

Op Instagram deelt Fabienne Rosalina graag haar looks met haar volgers en laat ze regelmatig foto’s zien waarop ze straalt in verschillende outfits en stijlen. Op dit moment heeft ze ruim 40K volgers en dit aantal zal alleen nog maar toenemen. Haar intense blik en zelfverzekerde uitstraling komen ook duidelijk naar voren in haar posts. Check hieronder een aantal van onze favorieten: