De woning in Helmond

De woning waar we over praten is een woning gelegen in het Brabantse Helmond. Het is gelegen in een kindvriendelijke woonomgeving, op steenworp afstand van een NS-station, winkels, scholen en het heeft een perfecte verbinding tussen de centra van Helmond en Eindhoven. De woning in gebouwd rond 1965 met een privacybiedend perceel van 1965 vierkante meter. Het woonoppervlak is ongeveer 125 vierkante meter.

De begane grond is voorzien van een hal met een trapopgang naar de eerste verdieping. Verder is er een bijkeuken die volledig is betegeld en voorzien is van witgoedaansluitingen. Er is via de hal toegang tot een kast die voorzien is van genoeg opbergruimte. Ook kun je via de hal de ruime woonkamer betreden.

brabantse-woning-bar

Via de woonkamer kom je terecht in de ruime eetkeuken. Deze is voorzien van een 5 pits rvs gaskookplaat met afzuigkap, oven, magnetron, koelkast en een vaatwasser. Verder is er aansluitend aan de keuken een badkamer met ligbad en een douche.

Op de eerste verdieping zijn twee ruime slaapkamers te vinden die beide voorzien zijn van een nette laminaatvloer, net als de overloop. Vanuit de grootste slaapkamer is er ook beschikking over een inloopkast. Op de tweede verdieping is een zolder met veel ruimte om spullen op de bergen. Echter kan dit indien nodig ook omgebouwd worden tot een derde slaapkamer.

brabantse-woning-bar

Maar natuurlijk gaan we het ook even hebben over de reden dat we überhaupt kijken naar dit huis; de ingebouwde bar. Het huis heeft een extra multifunctionele ruimte zoals het beschreven wordt. Deze is volledig voorzien van een ruime barinrichting. Ook is er in de ruimte zowel een mannen- als een vrouwentoilet aanwezig met ook nog een aparte loungeruimte. Een ideale mogelijkheid om een groot feest te geven.

brabantse-woning-bar

Wat is de vraagprijs op Funda?

Je moet natuurlijk rekenen dat je er redelijk wat grond en een groot huis voor terugkrijgt. Een ruime keuken, woonkamer, mogelijkheid tot drie slaapkamers en natuurlijk de grandioze ruimte waar een bar in is gebouwd. Op Funda staat deze Brabantse woning te koop voor een bedrag van 699.000 euro. Eventueel moet je daar iets bij optellen om het huis hier en daar nog te moderniseren. Zeker geen koopje, maar wel je eigen bar. Je moet er toch wat voor over hebben. Je moet ook meerekenen: je bespaart heel veel geld door de drankjes in je eigen bar te drinken, dan ergens anders in de kroeg. Zie meer foto’s van de woning en bar hieronder (bron: Funda):

brabantse-woning-bar

brabantse-woning-bar