Makke kennis met Queen of Jetlags

Noor Kleinenberg de Groot is geboren op 13 mei 1987 in Leiden en startte in 2013 met haar Instagram-account Queen of Jetlags. Deze naam hebben haar vrienden voor haar bedacht omdat Noor altijd op reis is.  Eerlijk is eerlijk, als wij naast haar in een vliegtuig zouden zitten, zouden we ook enorm veel last hebben van jetlags want een verschijning als Noor is natuurlijk echt een eyecatcher.

Inmiddels heeft Noor zo’n 720.000 volgers op Instagram. Daarom behoort zij dan ook tot de grootste influencers van Nederland en verblijdt zij haar volgers regelmatig met de leukste foto’s in bikini of in lingerie.

Noor Kleinenberg de Groot is lekker bezig met haar eigen business

Met haar fantastische foto’s op Instagram is Noor ook lekker bezig met haar eigen business. Zo heeft zij door haar bekendheid op sociale media al grote modehuizen aan zich weten te binden en werkt samen met merken als Louis Vuitton en Dior. Daarnaast heeft zij ook al haar eigen collectie mogen uitbrengen met onder andere H&M en NA-KD en heeft zij in 2017 haar eigen collectie uitgebracht samen met Monica Geuze.

Tot slot heeft Noor in 2018 ook haar eigen merk Somwhere Someday opgezet, waarbij zij onder andere sieraden en kleding verkoopt. Naast haar business is de influencer ook al eens op het witte doek geweest. Zo maakte zij haar debuut in de film First Kiss die in 2018 in première ging.

Deze Nederlandse dame staat terecht in de FHM 500

Stilzitten kan Noor in ieder geval niet. Ze is hard bezig met haar eigen business en het onderhouden van haar Instagram-account. Daarom zijn wij dan ook groot fan van haar en wij zijn blijkbaar net de enige. Noor staat dit jaar namelijk voor het eerst in de FHM500 lijst met de mooiste vrouwen van Nederland en heeft meteen plek 124 bemachtigd. Wij verwachten dan ook dat zij in de toekomst steeds meer naar de top zal schuiven. Hieronder nog wat mooie foto’s van haar Instagram: