Een prachtige woning in Alkmaar te koop aangeboden

In de woning in Alkmaar kom je binnen in de hal met een gedeeltelijk glazen vloer, wat ons een doorkijkje geeft naar de opvallende wijnkelder. Verder is er een aparte toilet in de gang die is bekleed met zwart marmer. Ook de moderne keuken is zwart, met een stijlvol marmeren blad. Daarnaast heeft het en prachtige Brickstone muur waardoor je echt dat luxe gevoel krijgt. In de keuken is er ook een eethoek en een schuifpui naar de achtertuin.

woning funda te koop alkmaar wijnkelder

De woonkamer kun je opdelen in drie gedeeltes. Het achterste stuk heeft openslaande deuren naar de tuin, waardoor je het als tuinkamer kan gebruiken. De middelste kamer heeft een prachtig bewerkt plafond en sierlijke gipsen wandpanelen en dient als een tweede eetkamer. Door de deuren met authentieke glas-in-lood ramen kom je in de ruime voorkamer met veel zitruimte en een open haard. Op de gehele eerste verdieping ligt een houten vloer met vloerverwarming. Kortom, de klasse druipt ervan af.

Wat vertelt de Funda-advertentie?

Oorspronkelijk heeft de eerste verdieping drie slaapkamers maar in de verbouwing is de kleinste kamer omgebouwd tot inloopkast. Hierdoor zijn er twee ruime slaapkamers, één met een inloopkast en de ander met deuren naar het dakterras op het westen. Ook is er een luxe badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet. Op de tweede verdieping zijn nog drie slaapkamers, een extra badkamer en een opbergruimte.

Het prachtige herenhuis heeft een groene tuin op het westen die rust uitstraalt. Hier kun je ’s middags en ’s avonds van de zon genieten. Om af te koelen kun je zelfs gebruikmaken van de buitendouche. Ideaal in de zomer! De woning in Alkmaar met een woonoppervlakte van 167 vierkante meter staat nu te koop voor €945.000.

Wil je meer zien? Check dan de foto’s hieronder (Funda):

woning alkmaar funda te koop

appartement te koop rijtjeshuis alkmaar

woning alkmaar 900.000 te koop

Op Funda zijn nog meer bijzondere huizen te vinden. Check bijvoorbeeld dit huis op Funda wat vol hangt met kroonluchters en is afgewerkt met gouden details.