In Weert staat er een bijzonder huis te koop

Houd jij van kitsch en komt dit ook terug in jouw inrichting? Dan is dit pareltje zeker wat voor jou. Dit huis hangt namelijk helemaal vol met kroonluchters en is afgewerkt met gouden details. Dus ben jij opzoek naar een beetje – enigszins foute – bling bling? Neem dan snel een kijkje.

De eengezinswoning op Funda ziet er van buiten doodnormaal uit. Zo heeft het zonnepanelen, twee parkeerplaatsen en een onderhoudsvrije voor- en achtertuin. In totaal heeft het perceel een oppervlakte van 172 vierkante meter. Echter zal een kijkje binnen in de woning toch je mond doen openvallen.

Wat vertelt de Funda-advertentie?

Naast de opvallende kroonluchters heeft het hele huis een grindvloer en spanplafonds met plafondlijsten. In de hal bij de voordeur is een bijzondere toiletruimte te vinden. Deze is met marmeren tegels bekleed en afgewerkt met gouden details.

In 2006 is er een erker aan de woonkamer gebouwd met openslaande deuren naar de achtertuin. Hier staat nog een extra opslagruimte die functioneert als schuur.

Funda huis vol met kroonluchters

Op de eerste verdieping zijn twee slaapkamers en een badkamer te vinden. In beide slaapkamers past makkelijk een tweepersoonsbed. Verder zou je hier ook nog een kast in kwijt kunnen. De badkamer heeft een inloopdouche met glazen wanden en een groot wastafelmeubel. Als laatste heeft het huis een ruime zolder met genoeg opslag ruimte die zelfs omgebouwd zou kunnen worden tot extra slaapkamer. Het optrekje staat nu te koop voor 289.000 euro. Huidige status is ‘verkocht onder voorbehoud’.

Hieronder nog wat extra foto’s van de opvallende woning:

Funda huis toiletruimte

Funda huis slaapkamer