Woning in St.-Annaparochie staat nu te koop op Funda

De wonderen zijn de wereld nog niet uit: eind augustus verscheen er opeens een woning op Funda voor de spotprijs van 150.000 euro. En we horen je denken: zo’n goedkoop huis. Is het dak lek? De grond verzakt? Zijn de buren alcoholist? Nee, nee, en de woning is zelfs vrijstaand.

Gelegen langs de rustgevende Friese Waddenkunst vind je deze verborgen parel. Met een woonoppervlakte van 52 m² is het geen villa, maar het totale perceel is goed voor 185 m². Het totaal beschikt over drie kamers, waarvan twee slaapkamers, en een aangebouwde houten garage. Not bad!

vrijstaand pand in st-annaparochie

Terug in de tijd met dit goedkope huis

Wat deze goedkope woning voor sommige mensen een droom en voor anderen een nachtmerrie maakt, is het antieke karakter. Dit zie je terug in de deuren, kozijnen, de eerder benoemde houten garage maar bijvoorbeeld ook de bedstee in de woonkamer. Vroeger, toen het gras nog groen was en woningen betaalbaar waren, was een slaapkamer een ongekende luxe. Veelal bevond zich in de woonkamer een kast die je kon openklappen met daarin een bed verstopt.

Geen zorgen, je hoeft niet zoals Harry Potter in de kast te slapen. Er zijn wel degelijk slaapkamers op de tweede verdieping. Maar hetgeen wat dit huis zijn charme geeft is ook de reden dat je waarschijnlijk nog een paar keer de portemonnee moet trekken na de aanschaf van dit spotgoedkope pand.

bedstee funda koopje

Want ondanks het dubbele glas heeft deze woning energielabel G (de G van niet zo goed). En de fotograaf zal vast zijn uiterste best hebben gedaan om het huis mooi in beeld te brengen. Je ziet in zowel de woonkamer als eetkamer duidelijk dat er nog het een en ander te doen valt. En van de slaapkamer zijn helemaal geen foto’s, dat vinden we verdacht!

Maar goed, er zijn genoeg mensen die gek zijn op klussen en anno 2023 mag je in je handjes wrijven als je voor €150.000,-  zo’n goedkoop vrijstaand huis mag kopen. Bekijk hieronder meer foto’s van deze goedkope woning in St.-Annaparochie of bekijk de Funda-advertentie:

goedkoop huis funda trap

friesland dijkhuis

eetkamer funda goedkoop huis