Dit vakantiehuis in Spanje is relatief goedkoop

Het prachtige vakantiehuis bevindt zich in de o zo mooie provincie Alicante. Om precies te zijn in het stadje Salinas, regio Valencia. De woning bevindt zich op 35 minuten van de Internationale Luchthaven Alicante.

 

Het vakantiehuis was vroeger een landhuis, dus groot is die zeker. Met 11.000 vierkante meter is dit vakantiehuis perfect om te vertoeven. Naast de enorme oppervlakte heeft het huis nog meer te bieden. Het huis is in rustieke Spaanse stijl gebouwd en wordt omringd door palmbomen en heerlijke loungeplekken. De villa is instap klaar en heeft ruime overdekte terrassen, ja meerdere dus. Alsof dit niet al te veel van het goede is, heeft de villa als kers op de taart een drie meter diep zwembad met een daarin verwerkte jacuzzi.

woning met zwembad vakantiehuis spanje

De woning bevat drie slaapkamers, een grote open eetkeuken, een woonkamer en twee badkamers op de begane grond. Dit is behoorlijk basic ingedeeld, maar wie zit er in Spanje de hele dag binnen? De woning is voorzien van een kelder, die dient als een opslagruimte. Daarnaast bevat het vakantiehuis een perfecte plek om van de zon te genieten, de veranda en natuurlijk het drie meter diepe zwembad. Wat deze Spaanse woning zo uniek maakt, zijn de zeer hoge platfonds. Dat komt niet vaak voor in Spanje.

Wat was de vraagprijs op Funda?

Nee, dit is nog niet alles wat het vakantiehuis te bieden heeft. Naast het huis zelf bevindt er zich nog een gastenverblijf op het terrein van 11.000 vierkante meter. Deze leent zich van twee slaapkamers, een klein keukentje, een warmtepomp, een woonkamer en een terras. Dit prachtige vakantiehuis met gastenverblijf stond op Funda met een vraagprijs van 395.000 euro. Dat komt neer op 2.687 euro per vierkante meter, lang niet slecht. Helaas is de status momenteel ‘verkocht’. Zie hieronder een aantal foto’s van de woning:

woning met groot perceel te koop in Spanje huis

vakantiehuis Spanje Funda

Benieuwd naar andere (vakantie)huizen op een prachtige locatie bekijk dan deze spotgoedkope villa in Spanje.