Lidl komt weer met een super aanbieding

De Lidl verkoopt een Bestway Zwembad Speed Pro ter grootte van 366 x 84 centimeter. Dit zwembad is gemaakt van 3 laags DuraPlus materiaal en er kan tot 8000 liter water in. Ook krijg je bij aankoop van het zwembad een afdekzeil, een filterpomp en ook nog eens een drijvende thermometer. Het pakket zelf weegt rond de 26.5 kg dus het is ook niet al te zwaar. 

Een van de grote voordelen aan een opzetzwembad is dat het lang meegaat en je het veel kan gebruiken. Vaak is het opzetten van het bad zelf de grootste klus, maar bij dit zwembad duurt dat slechts 20 minuten. In vergelijking met wat je ervoor terug krijgt, is het zeker de moeite.

goedkoop zwembad te koop lidl

Zwembad

Lidl €109 Shop nu

Lidl geeft flinke korting

Je krijgt nu maar liefst 52% korting op dit geweldige zwembad. Normaal ligt de adviesprijs op een redelijke 229,95 euro. Nu betaal je er een goede 109 euro voor. Echt een koopje dus. Bij de Lidl verkopen ze ook nog grotere zwembaden, maar qua bedrag ben je met deze Bestway Zwembad Speed Pro echt veel goedkoper uit. Klanten zijn meer dan tevreden met dit zwembad. Het scoort namelijk een 4.7 van de 5 sterren. Klik hier om op de site van de Lidl terecht te komen voor de Bestway Zwembad Speed Pro.