10. Tomorrowland Brasil

Tomorrowland Brasil is dit jaar van 12 tot 14 oktober. Artiesten zoals Tiesto, Martin Garrix en Steve Angelo zal je zien op dit festival. Een festivalkaartje kost ongeveer €454,-. Deze prijs is voor de ingang en het kamp. Bizar.

 

9. Coachella

Coachella vindt elk jaar plaats in Californië. Het is echter niet alleen maar een muziekfestival. Veel mensen vergeten het vaak, maar het is ook een kunstfestival. Het festival kost ongeveer €499,-. Dit is alleen maar de prijs voor de ingang.

 

8. Electric Forest

Electric Forest is een festival in Michigan. Het festival is in een bos dat ze omtoveren tot een ‘magische’ plek. Het festival kost ongeveer €501,-. Dit jaar kan je hierheen van 22 tot 25 juni.

 

7. Tomorrowland Winter

Er zijn veel varianten van Tomorrowland. Zo heb je dus ook Tomorrowland Winter. Dit festival is te vinden in Frankrijk. Het festival kost ongeveer €577,-. Hiervoor kan je er een hele week heen en krijg je een pas om van podium naar podium te skiën. Een heel tof concept.

 

6. Burning Man

Vind jij in de hitte staan niet zo erg? Burning Man is namelijk een festival in de woestijn in Nevada. De prijs van dit festival is ongeveer €688,-.

 

5. Envision

Ook Envision hoort thuis in dit rijtje. Envision is een festival in Costa Rica. Het festival is vlak naast een strand en vond dit jaar plaats van 27 februari tot 4 maart. Een kaartje kostte ongeveer €727,-.

 

4. Ember Shores

Ember Shores is een reusachtig festival in Mexico. Dit jaar is het festival 8, 9 en 10 december. Een kaartje voor dit festival kost ongeveer €1022,-. De grens van 1000 is verbroken.

3. EDSea

EDSea is een festival op een gigantisch cruiseschip. Tijdens het festival, vaar je door de Bahama’s. Voor dit festival betaal je ongeveer €1227,-.

duurste festivals 2023

2. Groove Cruise

Ook dit festival in Miami vindt plaats op een groot cruiseschip. In 2024 bestaat dit festival 20 jaar. De kaartjes voor die editie zijn nu al uitverkocht. Het festival kost ongeveer €1294,-.

 

1. Paradise blue

Het festival dat bovenaan komt te staan is Paradise Blue in Mexico. Dit festival is dus het duurste van allemaal. De prijs voor dit festival is dan ook ongeveer €1298.