De carrière van het Nederlandse topmodel

Romee Strijd is een 27-jarige Nederlander die in 2011 haar carrière startte in de modellenwereld. Toen tekende ze een contract bij modellenbureau DNA Model Management. Vervolgens heeft ze in 2014 een geweldige indruk achtergelaten tijdens de Victoria’s Secret Fashion Show en sinds 2015 mocht ze zichzelf – terecht – een van de  Victoria’s Secret Angels noemen.

De blondine is altijd volop actief geweest in de modellenwereld en dat zal voorlopig ook niet stoppen. Romee heeft gewerkt voor verschillende grote merken zoals Calvin Klein, Burberry, Louis Vuitton en Micheal Kors.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Romee Strijd (@romeestrijd)

De luxe woning van Romee Strijd in Zoetermeer

Romee Strijd heeft haar prachtige woning in Zoetermeer te huur gezet voor €1.395 per maand. Ze heeft samen met haar man het appartement gekocht in 2020 voor een bedrag van 305.000 euro, terwijl de vraagprijs 275.000 euro was. Inmiddels woont het topmodel samen met haar man en twee dochters in een schitterende nieuwe villa in Zoetermeer.

Het oude appartement van Romee biedt een woonoppervlakte van 73 vierkante meter en beschikt over twee slaapkamers en één badkamer. Ook is de woning voorzien van een prachtige open keuken en diverse inbouwapparatuur. Romee heeft nog geen huurder gevonden, dus misschien is het handig deze woning in gedachten te houden. Het appartement moet je voor minimaal één jaar huren en je auto kun je daar gratis parkeren. Klinkt als een prima deal! Bekijk hieronder de foto’s of neem een kijkje op de website van Bekende Buren of zoek de woning op op Funda:

woonkamer Romee Strijd woning

keuken Romee Strijd