Wonen op een privé-eiland aan de kust van Nicaragua

Het eiland dat nu te koop staat ligt zo’n 19 km verwijderd van kust van Bluefields in Nicaragua. Met een oppervlakte van 20235m2 is dit eiland groter dan vier voetbalvelden. Het eiland staat ook zeker niet leeg, je vindt er namelijk een moderne woning. Het huis zelf heeft drie slaapkamers, twee badkamers en is – geheel in eigen stijl – in felle kleuren geverfd. Zo passen de gele muren bij de tropische omgeving. De woning op dit eiland heeft ook een mooie keuken en een eigen bar. Wat heb je nog meer nodig op je privé-eiland?

Daarnaast beschikt deze woning over een veranda waar je heerlijk kunt liggen en genieten van het prachtige uitzicht dat dit eiland biedt. Het gebied staat bekend om de prachtige zonsopkomst en -ondergang. Vissen is hier uiteraard ook mogelijk. Snapper, Makreel en de grote barracuda zijn hier allemaal mogelijk om te vangen. Natuurlijk is het ook mogelijk om een duik te nemen in de Caribische Zee. Met snorkel of duikuitrusting is het mogelijk om allerlei soorten tropische vissen te bewonderen. Op dit eiland zijn er paden aangelegd waardoor je makkelijk wandelingen kunt maken. Kortom, het is echt een tropisch paradijs.

privé eiland te koop nicaragua

Wat is de vraagprijs van dit eiland?

De vraagprijs van dit prachtige privé-eiland bedraagt slechts 475.000 dollar. Omgerekend zo’n 430.000 euro. Enorm veel geld natuurlijk, maar in ons land kan je er slechts één woning van kopen. Liever een eigen eiland, toch? Check hier de website van de makelaar.