De carrière van basketbalster Valentina Vignali

Vrouwen die fanatiek bezig zijn met hun sport vinden wij ontzettend aantrekkelijk en hier is de basketbalster Valentina Vignali een heel goed voorbeeld van. Valentina is 31 jaar oud en komt uit Rimini in Italië. Hier heeft zij dan ook haar passie voor basketbal ontwikkeld en Valentina kan zich sinds haar 7e jaar dan ook geen moment meer herinneren in haar leven zonder een bal haar handen. In haar carrière heeft Valentina al bij verschillende clubs gespeeld. Zo kwam zij uit voor Lazio Pallacanestro 1932 in Rome en speelt zij momenteel voor Azzurra Basket VCO in het Italiaanse Omegna.

Maar ondanks haar succes heeft Valentina ook te maken gehad met een aantal tegenslagen. Zo had zij een jaar geleden te maken met een chronische ontsteking in haar heup en last van haar enkels en haar halswervels schijven. Gelukkig is de prachtige verschijning inmiddels wel weer aan het basketballen.

Ze staat ook model voor Victoria’s Secret

Valentina is een erg veelzijdige vrouw. Naast haar passie voor basketbal is zij ook succesvol model. Zo staat zij regelmatig model voor grote merken als Oh Polly en Victoria’s Secret, wat er echt fantastisch uitziet. Valentina haar afgetrainde lichaam in combinatie met een spannend lingerie setje laat ons hart steeds sneller kloppen. Verder lijkt alles wat de basketbalster in handen krijgen in goud te veranderen. Naast haar drukke leventje heeft zij ook haar eigen make-up lijn mogen ontwikkelen wat uit een NBA-geïnspireerd oogschaduwpalet en mascara bestaat. En met succes, want deze lijn wordt inmiddels door heel Italië verkocht.

Dit alles zorgt ervoor dat Valentina inmiddels ruim 2.6 miljoen volgers heeft weten te verzamelen op Instagram. Hier plaatst zij veelal foto’s van de resultaten van haar shoots en zien wij haar veelal in actie op het basketbalveld. Wij begrijpen dus wel dat zij een hit is in Italië en zie hieronder dan ook onze favoriete foto’s van Valentina Vignali op sociale media:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Valentina Vignali (@valentinavignali)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Valentina Vignali (@valentinavignali)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Valentina Vignali (@valentinavignali)