Een onderzoek naar aantrekkelijkheid van de man

Het klinkt misschien gek, maar vrouwen vinden mannen met grijs haar juist heel aantrekkelijk. Het is zelfs gebleken dat ze mannen met grijs haar aantrekkelijker vinden dan mannen zonder grijs haar.

Wel zo’n 72% van de vrouwen liet weten dat ze liever een man met grijs haar naast hun hebben staan dan een man zonder grijs haar. Wel zeggen de onderzoekers dat er dan ook gekeken moet worden naar de rest van het uiterlijk van de man. Zolang de man er wel nog een beetje fit uitziet, hebben vrouwen liever een man met grijs haar. De vraag is nu alleen natuurlijk: vanwaar deze voorkeur?

Wetenschappers komen steeds een stap dichterbij een remedie voor grijze haren

Waarom vinden vrouwen mannen met grijs haar aantrekkelijk?

De reden waarom vrouwen mannen met grijs haar aantrekkelijk vinden is omdat vrouwen mannen met grijs haar eerder als een soort vaderfiguur zien. Dit klinkt misschien een beetje vreemd, maar het heeft juist een goede betekenis. Vrouwen hebben namelijk een veilig en zeker gevoel bij deze mannen. Dat is dan ook vaak de reden dat vrouwen op oudere mannen vallen. Het grijze haar staat ook symbool voor volwassenheid en juist dat vinden vrouwen heel erg aantrekkelijk.

Begin jij al grijs te worden?

Heb jij jouw eerste grijze haren al gevonden of ben je al helemaal grijs? Dan kan het best wel eens zijn dat je je hier een beetje onzeker door voelt. Zoals je hierboven hebt gelezen, is dat alleen helemaal niet nodig. We willen je alleen wel nog een tip meegeven voor je grijze haren: wanneer mensen ouder en dus grijs worden, verandert de structuur van je haar ook enorm. Vaak voelen grijze haren een beetje droog en touwachtig aan, Daarom is het belangrijk dat jij je haar wel kort genoeg houdt. Dit zorgt er dan namelijk voor dat je haar er erg gezond uitziet. Wil je ook een beetje glans in je haar krijgen? Ga dan naar de drogist en haal zilvershampoo. Deze shampoo is speciaal voor grijs haar en zorgt ervoor dat je haar een mooie glans krijgt.