Rutger Castricum woont in het mooie Scheveningen

Ben je wel eens in Scheveningen geweest? Dan weet je dat de meeste wijken daar best wel duur zijn. Het is dan ook alweer zo’n zeven jaar geleden dat Rutger zijn woning in Amsterdam heeft opgegeven om samen met zijn vrouw en twee kinderen naar Scheveningen te gaan.

Wat heeft zijn ruime herenhuis te bieden?

Het volledige huis in Scheveningen heeft in totaal zeven kamers. Op de benedenverdieping is een langwerpige woonkamer met een visgraatvloer. Er is een dichte keuken met wel een kijkgat dat de woonkamer en de keuken toch met elkaar verbindt.

Op de eerste verdieping heb je twee enorm grote slaapkamers. Eén slaapkamer beschikt over twee balkons en de andere biedt toegang tot één balkon. Op deze verdieping vind je ook nog een ruime badkamer met wc, douche en bad. Ook is er een zeer ruime zolder aanwezig. Verder heeft de woning een ruime achtertuin waar de kids van Rutger en zijn vrouw genoeg ruimte hebben om zich uit te leven.

Als je de omschrijving van de woning leest, kan je zelf ook wel bedenken dat dit huis echt geen koopje was. Rutger heeft dan ook €760.222 voor het huis betaald. Zie hieronder een aantal foto’s of kijk op de website van BekendeBuren:

woning rutger castricumscheveningen huis