Rijtjeshuis in Hilversum staat nu te koop

Vanbuiten lijkt het een ‘normaal’ rijtjeshuis, maar die gedachte verandert wanneer je de voordeur opent. Deze woning aan de rand van Hilversum lijkt op huizen die je alleen maar in woonmagazines ziet. Het geheel is in 2020 opgeleverd en de afwerking is van topniveau, waarbij er uitsluitend gebruik is gemaakt van materialen van topkwaliteit.

Werkelijk niks ontbreekt aan deze woning met een oppervlakte van 137 vierkante meter. Op de begane grond vind je luxe half-open keuken aan de voorzijde met een L-vormig blok. De keuken beschikt over alle denkbare inbouwapparatuur, dus je kan hier direct de Gordon Ramsay van Hilversum uithangen. Verder vind je hier een royale uitgebouwde woonkamer met een sfeervolle haardpartij en een schuifpui naar de tuin.

rijtjeshuis hilversum te koop funda

Op de eerste verdieping vind je maar liefst drie slaapkamers en een riante badkamer met een grote inloopdouche, groot wastafelmeubel en een tweede toilet. Ga je nog een verdieping omhoog, dan vind je een grote ruimte waar jij alles mee kan doen wat jij maar wil. Van één of twee slaapkamers tot een eventuele tweede badkamer; het is allemaal mogelijk.

De woning ligt nabij het centrum, het station en Mediapark. Met de auto ben je slechts in 25 minuten in Amsterdam en het duurt maar een kwartiertje om Utrecht te bereiken. Ook de ligging van de tuin is ideaal: op het zuidwesten. Zo kan je vanaf de middag genieten tot het zonnetje ondergaat.

Wat is de vraagprijs op Funda?

De woning aan de Minckelersstraat 304 is de meest bekeken woning op Funda van de afgelopen week; en dat is niet zomaar. Zoals hierboven gezegd: de woning staat op Funda te koop voor een bedrag van maar liefst 995.000 euro. Ben je benieuwd of je het dat bedrag waard vindt? Check dan de foto’s van Funda hieronder:

woning Funda te koop Hilversum stijlvolle badkamer Funda woning in hilversum te koop