Compleet gerenoveerde woning in Eindhoven is perfect voor starters

Het is ontzettend lastig om als staters aan een woning te komen. Maar er is goed nieuws voor de Noord-Brabanders onder ons: in Eindhoven staat namelijk een ontzettende parel te koop. Het gaat hier om een appartement dat dit jaar nog helemaal is gerenoveerd. Alles in huis is daarom ook nieuw en volledig gemoderniseerd. Perfect als je als starter toch een plek wil met je partner maar je nog niet toe bent aan het onderhouden van een vrijstaande woning. Deze Funda-renovatie is te vinden aan de St. Plechelmuspad in de wijk Stratum te Eindhoven en staat te koop voor €250.000,-. In totaal heeft het appartement een woonoppervlakte van 50m2 en krijg je daar één slaapkamer, één badkamer, een berging en zogeheten ‘5e verdieping’ aan opbergruimte bij.

Eindhoven funda

De woning heeft een prachtige woonkamer

Als we de huidige eigenaar mogen geloven mag de aankomende eigenaar erg blij zijn met deze Funda-renovatie. Wat als eerste opvalt is dat het appartement over het algemeen veel lichtinval heeft en het daardoor een groot en open gevoel geeft. De woning bevindt zich in een appartementencomplex met een gezamenlijke ingang. Door de grote open ruimte te volgen kun je met de trap naar de vierde verdieping waar het betreffende appartement is gelegen. Bij binnenkomst van het appartement kom je in de hal terecht met uitkijk naar de open ruimte van de woonkamer.

Eindhoven appartement Funda-renovatie

Na binnenkomst bevindt de keuken zich aan de linkerkant. De keuken heeft na de Funda-renovatie een prachtige grijsgroene bekleding gekregen waardoor de keuken meteen een hele moderne indruk geeft. De keuken wordt gescheiden van de rest van de woonkamer door middel van een muur maar in deze muur is een vierkant gat te vinden waardoor je toch de verbinding met de woonkamer blijft houden.

Funda-renovatie Eindhoven

Funda woonkamer Eindhoven

De rest van de woonkamer is bedenkt met laminaat en heeft zelfs vloerverwarming. De muren zijn strak gestuukt en achter de eettafel is een deur naar het balkon te vinden. Het balkon is erg breed en geeft een prachtig uitzicht op de groene omgeving. Perfect om lekker te genieten van de zomer.

Eindhoven Funda-renovatie

Woonkamer en keuken balkon Funda-renovatie

Eindhoven balkon

De slaapkamer is op een slimme manier gescheiden van de woonkamer

De slaapkamer zit vast aan de woonkamer maar daar heeft de huidige eigenaar wat op bedacht. Door middel van een prachtige houten schuifdeur kun je de slaapkamer betreden en geeft het de bewoner privacy van de woonkamer. Ook aan deze kant van het appartement zijn grote ramen gevestigd en is er veel lichtinval.

Woonkamer slaapkamer

slaapkamer Eindhoven

Natuurlijk moeten we de moderne badkamer niet vergeten

Als laatst is er nog de badkamer. De deur naar de badkamer zit opvallend in de keuken en is op een frisse en stijlvolle manier ingericht. De badkamer is uitgerust met een ruime inloopdouche en heeft zelfs een breed badkamermeubel. De badkamer heeft een wat donkere uitstraling met donkere ladekasten en donker grijze douchewand. Boven de wastafel is een grote ronde (verlichte) spiegel te vinden.

Badkamer Eindhoven Funda-renovatie

Dit prachtige appartement staat dus maar voor €250.000,- te koop en je krijgt er een geweldig, gerenoveerd en gemoderniseerd appartement voor terug. Moet je eens kijken hoe spectaculair de renovatie is geweest:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Funda Makeovers (@fundamakeovers)

Is het zuiden van het land niet helemaal de place to be voor jou? Dat kan natuurlijk. Gelukkig zijn er ook in de rest van Nederland Funda pareltjes te vinden. Zo staat er in het Groningse Veendam een huis te koop voor maar €105.000,-