XL penthouse in Amsterdam

In VILLA VONDEL, direct gelegen aan het Vondelpark in Amsterdam, staat er een XL penthouse met enorm dakterras te koop op Funda. Een voormalige kantoorvilla krijgt daar een complete make-over en er worden drie of vier appartementen van gemaakt.

Of het er drie of vier worden kan jij als koper nog bepalen. Want ze kunnen de twee bovenste woonlagen combineren om nog meer ruimte te creëren: je krijgt dan een woning van circa 380 m². En het dakterras is ruim 150 m², genoeg ruimte om een dik feest te houden. Nodig je ons dan ook uit?

funda penthouse xl

Zes kamers én een sauna

Wanneer je de villa betreedt, kan je met de lift of middels een trappenhuis naar boven. Daar kom je binnen in een prachtige woonkamer. En als je door loopt kom je in een royale woonkeuken, voorzien van alle benodigde keukenapparatuur. In totaal zijn er drie slaapkamers in het XL penthouse, met allemaal een eigen badkamer. Daarnaast is er volgens de makelaar nog genoeg ruimte voor bijvoorbeeld een sauna of groot bad.

Omdat de woning nog moet worden gerealiseerd, is er nog veel mogelijk qua indeling van het appartement. Dus hier en daar een extra sauna kan nog gebouwd worden. In overleg met een interieurarchitect is de indeling geheel naar eigen wens te laten ontwerpen, dus in principe zit je nog nergens aan vast.

Overigens is er genoeg plek voor je auto. Er zijn namelijk twee parkeerplaatsen op privéterrein. Wel fijn in Amsterdam, waar het parkeren vreselijk duur is.

Funda-penthouse staat te koop op Funda voor miljoenen

Het kost natuurlijk wel wat, wonen in hartje Amsterdam. Ook in 2020 bleven de huizenprijzen in Amsterdam stijgen. Per vierkante meter betaal je bij dit penthouse maar liefst € 14.737. De koopsom bedraagt inclusief je eigen design en complete inrichting van je woning € 5.600.000. Overigens moet je wel nog zelf wat meubilair aanschaffen, maar dat hoeft niet duur te zijn. En wellicht een vette barbecue voor op het dakterras. Bieden kan op de website van Funda. 

Bekijk de XL villa hier nog wat beter:

funda funda