Woning in Wemeldinge is omgebouwd tot luxe bungalow

Deze woning bevindt zich in het Zeeuwse Wemeldinge en staat op een behoorlijk stuk grond. Het perceel van 572 vierkante meter heeft nogal wat in petto. De gehele woning bevindt zich op de begane grond, een bungalow dus. De woning ligt in een rustige buurt dichtbij de natuur. Hoewel het eerst geen schoonheidsprijs wist te winnen, is de woning omgebouwd tot luxe bungalow inmiddels een pracht plaatje.

Deze gelijkvloerse woning was eerder op zijn zachtst gezegd oubollig. De tijd had er stilgestaan. De ruimtes oogden klein, smal en donker. De buitenkant van deze bungalow trok ook niet echt volle zalen. De kopers van deze woning hebben dan ook alles uit de kast moeten halen om er wat van te maken. Met succes hebben ze deze woning omgebouwd tot luxe bungalow. De bungalow ziet er werkelijk compleet anders uit en je kijkt je ogen uit. Bekijk hieronder een aantal before en after foto’s, waarop de ruimtes vanuit dezelfde hoek vergeleken worden.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Funda Makeovers (@fundamakeovers)

De inmiddels modern ingerichte stijlvolle bungalow is helemaal af en wordt nu weer verkocht via Funda. Dat het een beetje opgeknapt is, is een ding wat zeker is. Alleen al de buitenkant is in een totaal nieuw jasje gestoken met een combinatie van mooie witte en zwarte tegels en houten panelen.

woning omgebouwd tot luxe bungalow

Je komt vervolgens binnen in een ruime hal, welke je leidt naar een van de drie slaapkamers, de badkamer én apart toilet en de huiskamer. De lichte elementen zoals de lichte groene deuren maken het huis strak, maar ook fris en licht. Vanuit de huiskamer loop je zo de open en ruime keuken in. De keuken heeft alle benodigde apparatuur die je kunt bedenken. Verder vind je hier een fijne eethoek en openslaande deuren naar de tuin. Deze zorgen wederom voor een fijne lichtinval, waardoor het fris staat.

woning omgebouwd tot luxe bungalow
Funda
woning omgebouwd tot luxe bungalow
Funda

Verder heeft deze woning nog een ingerichte waskamer achter de keuken, een berging waar je spullen kwijt kunt en een garage voor je auto en fiets. Buiten is er nog ruimte voor meerdere auto’s op de oprit.

Wat is de nieuwe vraagprijs op Funda?

Het huis stond eerst te koop voor zo’n €300.000. De verkopers kochten het huis in oude staat voor een kleiner prijsje van €240.000. Vervolgens renoveerden zij het hele huis van top tot teen. Nu staat het te koop voor maar liefst €500.000. Het was de verbouwing zeker waard dus.

Benieuw naar andere Funda make-overs? Bekijk ook eens de verbouwde woning in Den Bosch.