Maak kennis met de actrice Abbey Hoes

Abbey Hoes is een bekende Nederlandse actrice. Ondertussen is ze druk bezig met de opnames voor Costa!!. De opnames vinden plaats in Salou, waar het eerste deel Costa! in 2001 ook al werd opgenomen. In het vervolg van de film die nu gefilmd wordt, is Abbey Hoes de dame die de straten van Salou onveilig maakt.

Abbey neemt de rol van het personage Anna aan, die samen met haar vriendin Bibi (gespeeld door Stephanie van Eer) naar Salou reist om te kijken bij de plek waar haar moeder werkte. Wederom zit Katja Schuurman in de film. Hoe kan het ook anders?

Abbey is een jonge Nederlandse actrice en bekend van films als Liefde zonder grenzen, Zwaar verliefd!, Vals en Verliefd op Cuba. Ook heeft de actrice aan meerdere programma’s op televisie deelgenomen, zoals Het Perfecte Plaatje, Nieuwe buren en Petticoat.

Ze plaatst haar intieme tattoo op Instagram

De caption van de foto op Instagram is ‘baby’, dezelfde tekst die de tattoo ook heeft. De tattoo zit op haar bil, dus zou je denken: die wordt door weinigen gezien. Gelukkig voor ons is Abbey de beroerdste niet en showt ze de tattoo en haar vormen op Instagram.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ABBEY HOES (@abbeyhoes)