Woning in Den Bosch stijgt in waarde door verbouwing

Wat van de buitenkant een simpele woning lijkt, is vanbinnen een droomhuis. Het is een royale bovenwoning van 144 vierkante meter. Ondanks dat het een bovenwoning is, beschikt het nog steeds over twee verdiepingen. Ook heeft de woning in Den Bosch een patiotuin én een dakterras. De woning ligt enkele meters van de Korte Putstraat, de Parade en van het natuurgebied het Bossche Broek.

Voor de renovatie

Het huis is volledig gerenoveerd en dat is te zien. Via het Instagram account van Funda Makeovers kun je ook dit huis in eerdere staten zien.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Funda Makeovers (@fundamakeovers)

Volledige renovatie

In 2021 is de woning in Den Bosch volledig gerenoveerd naar een stulpje waar je per direct kunt intrekken. In het huis bevindt zich exclusief natuursteen en de woning is voorzien van een handgemaakte keuken. Ook beschikt de woning over een daadwerkelijk wellness badkamer. Het is dus echt instapklaar.

De eerste verdieping

Via een lederen trap kom je terecht op de eerste verdieping. Je krijgt een heel ruimtelijk gevoel van de royale afmetingen. De deur naar het kleinste kamertje valt ook bijna niet op.

leren trap in woning

Aan de voorzijde van het huis zit de woonkamer met een witte gashaard, het is de eyecatcher van het huis. De tv is doormiddel van een kast verborgen, waardoor er een erg mooi statement in de woonkamer staat in combinatie met de haard. De woonkamer is erg ruim, dus je kunt er makkelijk een grote bank in kwijt. Ook heeft de woonkamer een glazen wijnkast, die doorkijkt geeft naar de trap.

kachel woonkamer

De eetkamer, keuken en woonkamer zijn aan elkaar verbonden en het is een mooie royale ruimte geworden. De keuken oogt erg modern, mede door de bijzondere keuze van een ovaal kookeiland. Het kookeiland is volledig van marmer gemaakt. De zijkanten lijken van hout, maar het zijn rond uitgesneden stukken marmer.

De woning beschikt ook over misschien wel de allermooiste home office van heel Brabant. Hier kun je in alle rust thuiswerken als dat nog even doorgaat.

De tweede verdieping

Als je naar de tweede verdieping gaat, zie je een dakraam. Dit zorgt voor een stuk meer licht in de woning. Maar dit dakraam kan naar wens worden geopend met behulp van je mobiele telefoon.

Het valt op dat waar de kleuren op de eerste verdieping heel licht waren, ze op de tweede verdieping wat zwaarder zijn. Dit geeft echter een heel mooi contrast en toch vorm het samen een geweldig geheel. De slaapkamer wordt bereikt door een glazen deur en dit geeft een echt luxe hotelgevoel. De wand van de slaapkamer is geheel voorzien van kasten om kleding en andere spullen in kwijt te kunnen. Ook staat er een grote stylingtafel, voor make-up en sieraden. Ook is er een dakkapel toegevoegd aan de slaapkamer om het bed onder te plaatsen, dit creëert het idee van een hemelbed.

slaapkamer stijlvol den bosch funda woning

Als je doorloopt naar de badkamer word je omver geblazen. Het is ontzettend mooi afgewerkt en je mond valt er echt van open. Een hele bijzonder indeling, met een heel erg bijzonder bad om heerlijk te genieten van je geweldige woning. Ook is er een tweede toilet en is er geheel uit het zich plaats voor een wasmachine en een droger. De douche heeft drie verschillende hoofddouches: een neveldouche, een stortdouche en een regendouche.

Wat is de vraagprijs op Funda?

Bij de woning komt een abonnement van 3 jaar parkeren bij een grote parkeergarage. Het huis had voor de renovatie een vraagprijs van €450.000 en na de renovatie €1.200.000.

Hieronder nog een aantal foto’s van de woning op Funda:

den-bosch-vraagprijs-stijgt-verbouwing den-bosch-vraagprijs-stijgt-verbouwing den-bosch-vraagprijs-stijgt-verbouwingden-bosch-vraagprijs-stijgt-verbouwing