Landhuis in Twente staat te koop op Funda

In het groene deel van Twente staat dit prachtige landhuis te wachten op de nieuwe bewoner. Om precies te zijn aan de Nordhornsestraat in het plaatsje Denekamp. Aan ruimte heb je in ieder geval geen gebrek, het geheel staat op een vorstelijk perceel van 7.868 m2 eigen grond. Ook wat betreft het bewoonbare oppervlak heb je weinig te klagen, dat is namelijk 315 vierkante meter. Mocht je daarnaast van watersport houden, vlakbij de woning ligt een kanaal zodat je op zomerse dagen met je eigen boot een leuk stukje kan gaan varen.

landhuis te koop in twente op funda

Mocht je op basis van bovenstaande gokken dat je toch minstens zes slaapkamers tot je beschikking hebt, dan moeten we je teleurstellen. Je hebt er slechts drie, maar die zijn dan wel heerlijk groot. Heb je al kids, dan hoeven ze in ieder geval geen ruzie te maken over de vraag wie de grootste kamer krijgt. Dringen voor een plekje in de badkamer is ook overbodig. Je hebt er namelijk maar liefst drie tot je beschikking. Een losse toiletruimte maakt het plaatje helemaal compleet.

Van een woning in deze prijsklasse mag je uiteraard wel een hoop luxe verwachten. Dat treft. Je hebt namelijk een prima zwembad in de tuin en een ruime garage waar je met gemak meerdere auto’s kwijt kan. De ruime woonkamer is voorzien van een prachtige Portugese porseleinvloer met vloerverwarming. Van koude voeten in de ochtend zul je dus geen last hebben. Diezelfde Portugese porseleinvloer tref je ook aan in de ruime leefkeuken en de werkkamer. Aan huis werken is dus geen enkel probleem.

grote woonkamer huis kopen

De tuin is in één woord ‘gigantisch’. Je hebt maar liefst 4200 vierkante tuin tot je beschikking. Mocht je het willen weten, dat is dus 50 meter diep en 84 meter breed. Mocht je hier dus nog een leuke berging neer willen zetten, dan kan het zinvol zijn om te overwegen dit om te toveren tot luxe mancave. De woning zelf draagt het energielabel B. Mocht je nog wat energiebesparende maatregelen willen nemen, dan kan dat. Zo heeft de woning nog geen zonnepanelen en ook een warmtepomp kan een optie zijn. De cv-ketel is namelijk uit 2014 en het kan dus de moeite waard zijn om deze te vervangen.

Wat is de vraagprijs?

Mocht je denken dat deze villa in Twente precies hetgeen is wat je zoekt, geef dan de makelaar even ene belletje voor een rondleiding. Als de vraagprijs van 1.275.000 euro geen probleem is, dan ben jij wellicht de volgende bewoner.

Zie hieronder meer foto’s van de woning op Funda:

luxe badkamer

woning met zwembad in achtertuin kopen