De nieuwe auto van Winstoni Gerschtanowitz

Deze one-off Heritage Customs Valiance is gebaseerd op de Defender 110 P400e. Het heeft een op maat gemaakt interieur, gesmede wielen en 3D jewellery. Een boel dure woorden, maar het wordt dan ook carchitecture-project genoemd. Met 22 inch diamantgeslepen Space Cowboy wielen en exterieur en interieur dat is gespoten in Santorini Black. Het interieur is dan weer volledig opnieuw gestoffeerd in zwart leer en Alcantara. De wagen is gebaseerd op een nieuwe Land Rover Defender 110 P400e PHE.

nieuwe auto Winston Gerschtanowitz
Luuk van Kaathoven

Mede-eigenaar van Heritage Customs vertelt meer

De mede-eigenaar van Heritage Customs had wel een mooi verhaal over deze prachtige wagen. Hij vertelt hoe ze de wagen precies in elkaar hebben gezet: “Binnenin de Valiance hebben we het dashboard, de deurgrepen, de onderste luidsprekerkappen en een selectie van andere elementen in Santorini Black gespoten, op verzoek van eigenaar Winston Gerschtanowitz. Zwart leer en Alcantara werden toegepast om de stoelen, deurpanelen, bovenste luidsprekerkappen en dashboard te bekleden, met een contrasterend stiksel in gebroken wit afgewerkt. Op de hoofdsteunen is een lasergegraveerd, in plaats van geborduurd, Heritage Customs-logo te vinden.Het zorgt voor bijzondere tactiele eigenschappen en een ingetogen en unieke esthetiek. De geëtste decoratieve plaat in de achterklep heeft een diep 3D-effect van kleine vierkantjes.”

Als je interesse hebt in het bestellen van een Heritage Customs Valiance dan moet speciaal op aanvraag. De projecten van Heritage Customs zijn namelijk maatwerk en worden gemaakt op basis van schetsen en gesprekken met de toekomstig eigenaar. Het duurt dan ook 1,5 maand voordat een wagen af is. Er zijn zelfs specifieke wielen beschikbaar voor de Valiance. Dit in de maten 20 inch (vanaf 765 euro) en 22 inch (vanaf 895 euro). Het is de enige fabrikant ter wereld die zich alleen richt op de Land Rover Defender. Hierdoor levert het bedrijf puur vakmanschap. Het was dus een slimme keuze van Winston Gerschtanowitz om hier langs te gaan.

Check hieronder meer foto’s van de brute wagen van Winston Gerschtanowitz: 

renate verbaan man auto
Luuk van Kaathoven
auto winston gerschtanowitz
Luuk van Kaathoven