Een volwaardig multimedia-apparaat

Wij vonden de Lenovo Yoga Tab 13 uitermate geschikt voor alle soorten entertainment, met high level features voor al onze dagelijkse bezigheden. Zo kan je hier naar hartenlust films en/of series op kijken, de tablet zelfs als tweede scherm gebruiken op je (nu toch wel echt vaste) thuiswerkdag of gamen. Met een 13 inch-scherm is elke ervaring optimaal. 

lenovo yoga tab 13

Yoga Tab 13

Lenovo €749 Shop nu

Eeuwige batterijduur

Met deze tablet hoef je dus niet bang te zijn dat je na enkele uren met een rotvaart naar je oplader moet rennen. Op de Lenovo Yoga Tab 13 kan je namelijk tot twaalf uur achter elkaar in Full HD streamen. Na die twaalf uur toch nog niet klaar met je serie? Absoluut geen probleem, nadat je he-le-maal naar de andere kant van de kamer bent gelopen om die oplader uit de kast te trekken, is -ie binnen een mum van tijd weer opgeladen door de 30W quick charge. Zelfs met de zwaarste programmas heeft de tablet maar een paar minuten nodig! 

 

Fenomenale beeld- en geluidskwaliteit

Het scherm mag dan niet net zo groot zijn als in de bioscoop, maar het beeld en geluid van de Lenovo Yoga Tab 13 komen aardig in de buurt. Films en series komen tot leven door de image en sound effects van Cinematic Audio met Dolby Atmos en maar liefst vier JBL-speakers. Door deze Cinematic Audio en 2K moving image van Dolby Vision leek het net alsof Thomas Shelby (of zn vriendin) vlak naast ons stonden toen we wederom Peaky Blinders aan t bingewatchen waren.

tablet lenovo

Flexibel on the go

Dat een tablet makkelijk is om mee te nemen, was al duidelijk. Die van Lenovo kan daarnaast echter gebruikt worden als tweede scherm, door de standaard. Hiermee kan je het beeldscherm in elke mogelijke stand manoeuvreren. Dit hebben we dus zeker al even uitgeprobeerd op kantoor. Je kan de Lenovo Yoga Tab 13 ook ophangen, bijvoorbeeld aan de hoofdsteun in de auto, om je favoriete film tijdens de rit te kijken. Geen onhandig gedoe meer met het constant vasthouden of onstabiel neerzetten van je device, dus. Door bovenstaande dingen is de tablet van Lenovo meer dan geschikt voor werk, serie/films of games onderweg! 

lenovo yoga tab 13 pen

De Lenovo Yoga Tab 13 is afgelopen zomer gelanceerd in Nederland. Bekijk de tablet via de website van Lenovo.

In samenwerking met Lenovo