Lekker veel privacy voor ruim 2 miljoen euro

Je komt het niet vaak tegen dat je alleen al bij het zien van de foto’s op slag verliefd wordt. Bij dit schitterend gelegen en goed onderhouden landhuis in Zeeland is dat waarschijnlijk wel het geval. Je kan namelijk op een lap grond van 177 vierkante meter wonen in een landhuis met een rieten dak. In totaal heb je dan de beschikking over een woonoppervlak van 374 vierkante meter. Lekker ruim dus, maar je hoeft niet binnen te blijven. In de tuin bevindt zich namelijk een prima verwarmd zwembad zodat je na een tuinfeest nog even lekker kan zwemmen. Desnoods geheel skinny dippend. De hoge heg zorgt namelijk voor voldoende privacy zodat je ongestoord je gang kan gaan.

De woning zelf is bijzonder ruim opgezet en is uitermate geschikt voor een jong gezin. Je hebt de beschikking over vijf riante slaapkamers en een gigantische woonkamer met uitzicht op de tuin. De eethoek op de begane grond is royaal te noemen en geeft toegang tot het westelijk gelegen terras, ideaal om lekker buiten te ontbijten zolang het weer het toelaat. Het tussen gedeelte van woning biedt ruimte aan een tweede zithoek. Met een beetje gevoel voor inrichting kun je hier een prima relaxruimte van maken.

luxe villa funda goes

Wat is de vraagprijs van de luxe villa op Funda?

Aan de achterzijde van de woning bevindt zich nog een andere ruimte die momenteel in gebruik is als televisiekamer. Deze ruimte is recent gerenoveerd en heeft een ingebouwde LOEWE tv. De XL gashaard is in deze ruimte de blikvanger en zorgt voor een gemoedelijke sfeer. Mocht je nog niet kunnen overtuigen: de woning is op de begane grond voorzien van vloerverwarming  en is uitgevoerd in natuursteen. Kortom, de woning is instapklaar. Het enige waar je nog wel voor moet zorgen is de financiering, de vraagprijs is namelijk 1.999.000 euro.

Zie meer foto’s van Funda hieronder:

woonkamer funda villa goes bar en pooltafel mancave villa met zwembad te koop