De villa van je dromen staat in Noordwijkerhout

Deze droomvilla staat te koop in Noordwijkerhout. Het dorpje, met om en nabij 15.000 inwoners, ligt op een klein halfuurtje rijden van Haarlem. Aan ruimte heb je met deze woning geen gebrek. Met een perceel van 2.330 m3 en een woonoppervlak van 305 vierkante meter heb je alle ruimte om bij te komen na een lange werkdag, of om grote hoeveelheden gasten uit te nodigen.

funda woning met zwembad noordwijkerhout

Wanneer je via de veranda de hal binnenloopt, kom je direct in de zitkamer terecht. Met een open haard, en de authentieke glas-in-loodramen valt er in deze ruimte een fijne hoeveelheid licht binnen. Een mooie bijkomstigheid is dat je ook mooi uitzicht hebt over je landgoed.

Zitruimte villa

Aansluitend is ook nog een zijkamer te vinden. Wanneer je je even terug wil trekken is dit de ideale ruimte om even lekker een serie of een film te kijken, in alle rust. Wanneer je de zitkamer uitwandelt, kom je in een ontzettend ruim gedeelte van het huis terecht. De onwijs luxe keuken met aangrenzend ruimte voor een eettafel, heeft alles wat een mens nodig heeft. Een mens kan immers niet zonder wijnklimaatkast, om de wijntjes op de juiste temperatuur te behouden.

Keuken droomvilla

eethoek luxe woning

Een ander leuk dingetje aan de villa is de mancave op de begane grond. Deze zit mooi verstopt aan de achterzijde waardoor er ongestoord gepilst en geouwehoerd kan worden met de mannen. Ideaal!

Mancave luxe huis

Op de eerste verdieping van deze droomvilla bevinden zich vier slaapkamers. Drie zijn van een prima formaat, maar de masterbedroom is al helemaal lekker. Met een aparte ruimte om je kleding in op te bergen, een eigen luxe badkamer, en toegang tot het balkon is deze slaapkamer op zich al haast een appartementje te noemen.

ruime slaapkamer droomvilla

Villa badkamer

Als je dacht dat dit alle slaapkamers waren, dan heb je het mooi mis. In de kelder bevindt zich ook nog een slaapkamer, en een extra badkamer. Toch lekker wanneer je logés hebt.

Een riante tuin met veel luxe

Met mooi weer is er naast de veranda en het ruime balkon ook nog ruimte zat om de tuin te verkennen. Houd je van baantjes zwemmen of een beetje dobberen op het water? Met het ruime zwembad kan je op een warme dag heerlijk verkoeling zoeken. Ben je meer van het bubbelen? Het aangrenzende bubbelbad leent zich uitstekend om op een zomeravond een flesje bubbels open te trekken en een avondje heerlijk te loungen. Ook heb je nog een extra veranda aan het eind van het zwembad waar je lekker kan opdrogen of een goed boek kan lezen.

droomvilla zwembad

Check hieronder meer foto’s van deze droomvilla:

Mooie villa te koopwoning op fundamooie veranda in villawijnruimtegroot balkon

Ruime droomvilla van buiten

De vraagprijs op Funda

Al helemaal gereed om deze woning te kopen? De droomvilla in Noordwijkerhout staat te koop voor een luttele € 2.750.000. Moet je toch wat bijlenen? Check dan hoeveel geld je bij de bank kan lenen om een nieuw huis te kopen.