Rijtjeshuis in Groningen te koop voor € 149.500

De rijtjeswoning wordt in de advertentie omschreven als “charmante opknapper”. En dat is het precies. Deze knusse voormalig schipperswoning ademt karakter en biedt een fantastische kans om jouw eigen stempel te drukken, zonder dat de daarbij behorende oude elementen daarbij verloren gaan. Zo karakteristiek is ook de locatie, Kleine Bergstraat 38 in de gezellige wijk Noorderplantsoenbuurt op loopafstand van de levendige winkels, eetgelegenheden, het Noorderplantsoen en de culturele plekjes die de stad te bieden heeft. Er gaat niets boven Groningen, toch?

Funda Groningen

De woning biedt 40 vierkante meter woonoppervlak op een perceel van 70 vierkante meter. Het is dus prima voor eenieder die zich alleen wil betrekken. Zoals ook de foto’s te zien is, dient er behoorlijk wat te gebeuren aan deze woning vol historie. Hoewel de woning aandacht nodig heeft, biedt het wel de kans om een echt thuis te creëren dat jouw persoonlijke stijl weerspiegelt.

De in 1882 gebouwde schipperswoning beschikt over één slaap- en badkamer inclusief douche en toilet, verdeeld over twee woonlagen.

Rijtjeshuis

De lage vraagprijs op Funda

Zoals eerder al vernoemd, bedraagt de vraagprijs op Funda € 149.500. Maar zoals de foto’s al vertellen is dat bedrag zeker niet representatief. Zoals in de advertentie vermeld staat: “de vermelde prijs weerspiegelt de huidige staat van de woning”. En dat klopt, aan dit historische pand moet gewoon ontzettend veel gebeuren, maar een fervent klusser laat zo’n kans niet liggen toch? Met verbouwen zal er zeker nog een kleine ton bijkomen, maar wellicht stijgt de woning dan wel direct in waarde. Bekijk meer foto’s van de woning hieronder (bron: Funda).

Woning Groningen

Bovenverdieping