1. Nivea Men Deep Face Scrub

Allereerst is het altijd belangrijk om je huid goed schoon te maken voordat je begint met scheren. Dit geldt voor het scheren van je lichaam, maar het is ook verstandig bij het scheren van je hoofdhuid. Het perfecte product om je huid eens even lekker mee te scrubben, is de Nivea Men Deep Face Scrub

face scrub kale mannen

Face Scrub

Nivea €13,59 Shop nu

Ondanks dat de naam suggereert dat het product bedoeld is voor je gezicht, kun je het ook erg goed voor je hoofdhuid gebruiken. De Nivea Men Deep gezichtsscrub biedt een diepgaande reiniging voor je poriën. Het heeft een krachtige formule, verrijkt met Black Carbon, dat de huid grondig reinigt en mee-eters en onzuiverheden vermindert. Hierdoor ziet je huid er schoon en gezond huid. Het is daarom dus ook één van de echte must-have verzorgingsproducten voor kale mannen. Om optimaal van deze scrub te profiteren, kun je het zowel op je gezicht als op de kale huid gebruiken. Eerst maak je je gezicht en hoofd wat vochtig, vervolgens masseer je de scrub zachtjes in. Daarna spoel je je gezicht en hoofd grondig af met water.

2. Skull Shaver

Na het scrubben is het tijd om je hoofdhuid te scheren. En dat kun je het beste doen met de Skull Shaver van het merk Wellshave. Deze Wellshave 5-in-1 scheerset, ontworpen om elke haarzone aan te pakken en je een verzorgde, gladde uitstraling te geven. Deze set biedt dus zowel veelzijdigheid als gemak omdat je alles in één pakket terug vindt. Het scheerapparaat wordt geleverd met zeven scheermessen in de scheerkop, waardoor je op alle soorten oppervlak het ongewenste haar kan weghalen. Verder kun je vijf verschillende opzetstukken gebruiken voor je hoofd, baard, neus en oren. De kit bevat ook twee borstels voor een optimale huidverzorging.

Dit zijn de 3 must-have verzorgingsproducten voor kale mannen2

Skull Shaver

Wellshave €44,95 Shop nu

Ook de recensies laten er geen haar gras over groeien: de Skull Shaver wordt als uitstekend benoemd en alle mannen zijn ontzettend blij met de veelzijdigheid en zorgvuldigheid. Zij raden het product dus ten zeerste aan!

3. Baldforce Mannencreme mét SPF 25

Nadat je je hoofdhuid eenmaal geschoren hebt, moet je de huid nog een goede nazorg geven. Omdat je kale hoofdhuid vaak in direct contact is met de zon, is het erg belangrijk om ook daar een goede zonnenbescherming te hebben. En wat is nou beter dan goede bescherming én goede verzorging? Deze factoren worden in één keer aangeboden door het merk Baldforce®, wat het één van de onmisbare verzorgingsproducten voor kale mannen maakt.

Baldfroce producten verzorging

Gezichtscrème

Baldforce €12,50 Shop nu

De Baldforce® gezichtscrème heeft veel voordelen. Het is vriendelijk voor je portemonnee, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Bovendien past het gemakkelijk door je brievenbus, en ze hebben het handig verpakt in een pompje, zodat doseren een fluitje van een cent is. Het is ontwikkeld door een team van knappe koppen bestaande uit biochemici en artsen. Kortom; het is dus niet zomaar een crème. Baldforce® is speciaal gericht op mannen die hun hoofd kaal scheren, omdat dit gepaard kan gaan met irritaties. Ze begrijpen dat SPF en antioxidanten de sleutel zijn tot goede huidverzorging, en hun formule combineert dus zowel SPF 25 met bekende vitamines zoals B3 en B5 voor maximale bescherming. Als je op zoek bent naar dé ultieme gezichtscrème voor mannen met SPF, is Baldforce® dus hét product om in je routine te verwerken.