Woning in Delft krijgt prachtige renovatie

In Delft stond een karakteristieke arbeiderswoning in de verkoop voor ‘slechts’ € 250.000 – met de kanttekening dat daarbij natuurlijk wel van alles moest gebeuren. Maar goed, voor een dergelijke som zou de wanhopige Funda-zoeker tegenwoordig direct het bedrag op tafel leggen. Echter is de woning inmiddels flink onder handen genomen – met prachtig resultaat – en dat heeft vanzelfsprekend veel invloed op de vraagprijs. Die verdubbelt namelijk bijna, van €250.000 naar €450.000. Bekijk de before en after foto’s hieronder:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Funda Makeovers (@fundamakeovers)

De woning is, zoals gezegd, gelegen aan de Van der Mastenstraat numero 6, in de karakteristieke wijk Centrum-Oost – dichtbij het pittoreske en sfeervolle Delftse stadscentrum dus. De in 1844 gebouwde woning is op loopafstand van een tramhalte en het centrum en op fietsafstand van het treinstation. Op een perceel van 30 vierkante meter bedraagt het totale woonoppervlak 72 vierkante meter.

De eengezinswoning beschikt over drie slaapkamers. Bij het betreden van de woning beland je in de entree, waarna je middels een trapopgang op de eerste verdieping geraakt. Aan de voorzijde zijn ook fraaie openslaande deuren naar de ruime en lichte woonkeuken te vinden. Het valt direct op dat deze woning vroeger een winkelpand was. Verder valt het hoge plafond met houten en stalen balken in het zicht en een monumentale schouw op, die de karakteristieke sfeer benadrukken.

Woning Delft

De eerste verdieping staat in het teken van wonen. Aan de voorzijde is de woonkamer gelegen met ook hier een monumentale schouw in het zicht, raampartijen met veel lichtinval en de trap naar 2e verdieping. Via de glas in lood schuifdeuren is de werk/studeer/slaapkamer aan de achterzijde bereikbaar.

Op de tweede verdieping zijn alle drie de slaapkamers te vinden. De master bedroom bevindt zich aan de voorzijde en beschikt over een dakkapel en een open vliering. In het midden bevindt zich de badkamer welke is voorzien van een douche, wastafelmeubel en 2e toilet. Aan de achterzijde liggen de 2e slaapkamer/studeerkamer van deze verdieping, tevens voorzien van een dakkapel.

Je hebt vanuit de woning uitzicht op de gracht en de kerktoren, die het centrumse gevoel accentueert. Aan de achterzijde van de woning is recreatie gecreëerd.

Woning

Wat is de nieuwe vraagprijs op Funda?

Zoals gezegd is deze woning flink gerenoveerd en omgetoverd tot een modern paleisje, dat haar oude accenten toch heeft weten te behouden. Het beste van twee werelden!

De woning stond oorspronkelijk te koop voor €250.000. Eerlijk gezegd best goedkoop, gezien de locatie en de grootte, maar de intensieve verbouwing heeft toch wel een flinke duit in het zakje gedaan, waardoor de woning nu voor €450.000 te koop staat. Maar wat ons betreft is het dat zeker waard. Bekijk meer foto’s van de woning in Delft hieronder (bron: Funda).

Gerenoveerde woning Delft

Woning Delft