Action verkoopt dé sfeermaker voor iedere woning

Deze handige gadget is wederom het bewijs waarom de Action nog altijd mateloos populair is. Keer op keer weten ze slim in te spelen op de behoeftes van de Nederlandse consument, die het á la Jan Modaal moet zien te rooien. Deze LSC Smart Connect ledlamp, zoals het product voluit heet, staat te boek als een mooie, zuinige ledlamp die voor elke gelegenheid de juiste hoeveelheid licht afstraalt. Bedienen doe je smartphone! Met een app bepaal jij welke lamp waar aan gaat en vervolgens stel je hem naar gewenste hoeveelheid licht in. En dat voor slechts € 6,95 per lamp. Let wel op: de minimale afname is drie stuks.

Je kunt de LSC Smart Connect ledlamp zelfs met de andere producten van de LSC Smart Connect collectie verbinden. Daar heb je geen ingewikkelde hub nodig, een 2.4 GHz wifi-netwerk voldoet om te kunnen verbinden. Ook wordt spraakbediening ondersteund door Amazon Alexa en Google Assistant. En om nooit meer in een donker huis thuis te komen, stel je zelf scenario’s of tijdschema’s in. Ook kan je dit gebruiken om je lampen automatisch aan te laten gaan wanneer je wekker gaat in de ochtend om easy uit bed te komen. Handig!

Louter positieve reacties liegen er niet om

Dat deze handige ledlampen een absolute must have zijn, bewijzen een paar reacties op Instagram onder een post van Action zelf. Zo reageert Erica: “Wij gebruiken deze al 3 jaar en zijn echt fan!”, wat wordt onderschreven door ene Nadine. Een ander houdt het bondig, maar is ook positief: “Deze zijn top!”. Dus waar wacht je nog op? Je kan de LSC Smart Connect ledlamp via deze link bestellen.